anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Rebecca Black cu piesa Friday v-a scarbit total cheful de muzica.Intr-adevar versurile n-au niciun sens, canta pe nas,(muzica nu m-i se pare asa de urata), dar cine suntem noi s-o judecam?! Ea isi traieste visul-sau... s-i la trait avand in vedere sutele de site-uri care ii critica melodia.In fine, daca voi credeti ca piesa Friday e enervanta, ce spuneti de asta: http://www.youtube.com/watch?v=oh9XgGGh4L4. Pur si simplu, dupa ce o ascult trebuie sa revin la melodia Friday, macar asta suna a muzica, chiar daca vocea si versurile sunt aiurea.Melodia de Whillow Smith MA ZGARIE PE CREIERRR! Astept parerea voastra!

5 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Nu-ti mai fa griji, Friday a fost scos de pe YouTube.Doamne ajuta! laughing

Sunt enervanti unii pentru ca au melodii fara niciun sens...asa si eu iau cativa de pe TPU si facem o piesa, big deal.Macar daca faci o melodie, fa-o acceptabila.Now back to Enya and Metallica!winking

| TeoPT a răspuns:

Da' nu ma iau doar de Rebecca Black frate.
Ma iau de toti cantaretii idioti, afoni, comerciali din lumea asta. Si nu sunt putini.
Bafta

| Polaris a răspuns:

Ce zici dacă mă întorc la Motorhead?

| KaRa23S a răspuns:

Mi-e mila de ea pe o parte, insa pe alta nu. Treb sa stie toti ca daca nai talent nu;'ti da. Cum a spus si 7h30, nu'i singura. Mai sunt printre care si Whillow Smith. Ea e un copil pana laurma si sunt altii mai prosti, mdeah na.