Rock, pentru ca este vorba numai despre talent, sau cel putin era pana in 2000, ca dupa au aparut numai put.oi.Pentru ca rockul transmite mesaje, nu satanice cum crede toata lumea, pentru ca in el ma regassc, pentru ca ma deconecteaza de la tampenia de lume in care am ajuns sa traim, intocmai ca o carte foarte buna, scrisa de un mare autor, pentru ca nu toti pot asculta rock.Toata lumea poate asculta hip hop, dar pentru rock iti trebuie o anumita mentalitate, viziune asupra lumii, si asa mai departe.Pentru ca este un gen pentru oameni cu creier(putini sunt cei care nu asculta rock si sunt oameni de calitate, chiar si pe acest sait), pentru ca spre deosebire de alte genuri nu este ascultat de orice cocalar, e adevarat, mai exista scursuri care se cred mari rockeri, da cel putin nu-s cocalari, cum se intalnesc in manele, si house, si house asta e tarat prin noroi tot de tiganii prosti si boschetari care nu au ce face acasa.Sunt multe de zis...imi vor mai completa cei dupa mine raspunsul ca ma grabesc sa ies si eu pe afara, asa ca Bafta si sper sa te lamuresti, cum sat treaba.
Rock, clar. De ce? Este un stil de muzica special, si eu, printre multi altii, ma regasesc in el. Iti transmite sentimente, mesaje, si te face sa te simti bine, sa te bucuri cand asculti aceasta muzica, nu ca si Inna sau DJ Nume-Imbarligat-De-Abia-Poti-Sa-l-Citesti. Rock-ul este un stil de viata, unul pe care multi nu-l inteleg, dar e ceva minunat. Este cea mai buna muzica, cantata numai de oameni talentati.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: