| BiwCupcake a întrebat:

Rock sau house? Argumentati cu ceva serios!

9 răspunsuri:
| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Nici una nici alta

| Sἶrenἶa a răspuns:

Rock...
house mie mi se pare un gen de "muzica" rezultat din niste ZgOmOtE! not listening

pai argumentarea mea ca-mi place rock-ul ar fi una luungathinking Dar ca sa spun asa in mare, prin rock eu imi eliberez mai multe emotii/sentimente/idei/chestii..., deoarece el insusi exprima mai multe emotii/ tra la la, NU CA LA HOUSE, unde ti se ameteste creierul de la sunetele alea amestecate... Da` in fine, fiecare cu genul lui de muzica.

| Downfall a răspuns:

Normal că rock-ul. House-ul nici nu poate fi numit muzică, e mai mult o amestecătură de zgomote oribile şi de voci autotunate şi în plus nu exprimă niciun fel de emoţie. Rock-ul e muzică adevărată care chiar exprimă emoţii, sentimente şi aşa mai departe. Trebuie să fi cu adevărat incult (în materie de muzică) ca să compari rock-ul cu prostia aia de house...

| AlexAntonescu a răspuns:

Muzica rock a aparut prin anii '50 si pana in prezent are o multime de subgenuri love struck
nu stiu daca exista alt gen muzical la fel de vechi k ea love struck ew va spun, merita askultata, si cum a mai zis cinevahee hee c ati vrea sa scultam? manele?laughing straight face no way 3:-olove struck

| thegatekeeper a răspuns:

Rock, fara discutii.
De unde sa incep? In primul rand are mesaj, ceea ce house-ul nu are. La house nu este decat un ritm cu niste versuri banale care se repeta la infinit. Rock-ul este creat cu instrumente, simti ceva cand asculti, si, in plus, are atatea subgenuri diferite incat nu ai cum sa te plictisesti, are o mare diversitate in privinta asta. Si versurile sunt gandite, scrise pentru a transmite ceva, fie ca este un sentiment sau un mesaj puternic.
Deci, pentru mine, in mod clar rock happy.

| BiwCupcake explică:

Mie una imi place rockul!

| Swallow a răspuns:

Rock!
House e chiar haos straight face nu`mi place.Nu are nici un sens,nici un mesaj~e haos!

Rock`ul contine mesaje,trairi,emotii,sentimente, griji, dragoste. Fiecare video`clip are un mesaj profund; fiecare vers e scris din inima si trairi adevarate.Cind te simti deprimat, as putea spune asa >>doar rock`ul ten`telege

| SoaDFanVali a răspuns:

Rockhappy \m/
Cel mai frumos gen de muzicahappy

| Narcis2007 a răspuns:

Rock...