ROCK pentru ca versurile melodiilor chiar transmit niste mesaje si de multe ori altele legate de dragoste, despartiri si mai stiu eu ce cum sunt toate celelalte melodii. Nu v-ati saturat frate de aceleasi negative si aceleasi versuri? Eu da si imi e sila cand aud muzica romaneasca. Pe mine muzica rock imi da posibilitatea sa privesc mai departe decat privesc manelarii si altii, sa vad cum e lumea de fapt, ma ajuta sa ma formez ca persoana pentru ca muzica rock ma reprezinta.
Rock, pentru ca este un gen in care te poti exprima asa cum doresti, poti fi tu insuti. In general, oamenii canta din suflet si nu este nimic comercial. Nu au nevoie de scandaluri, tabloide si mai stiu si eu ce ca sa se faca cunoscuti, au doar muzica lor.
Cu siguranţă rock. Muzica aceea exprimă ceva, spune ceva, are mesaj. Este ceea ce îmi place să numesc muzică, şi care mă emoţionează cumva, reuşeşte să-mi atingă coarda sensibilă...Nu sunt doar 3 versuri care se repetă la nesfârşit cu o rimă, cum se întâmplă cu cele comerciale, pe care dacă le-ai memorat de îndată ce le-ai auzit, peste ceva timp nu îţi mai aminteşti nimic din ea, pentru că pur şi simplu rima a fost făcută doar să fie, versurile nespunând nimic interesant, nimic emoţionant, şi deci muzica comercială nu rezistă în timp cum a rezistat şi va rezista mult timp de acum rock-ul. Rock-ul e mai mult decât chitară, dat din cap şi zbierete cum văd ceilalţi, care generalizează absolut tot şi pun etichete, rock-ul e pentru mine muzică adevărată. Mai este muzică bună şi care nu aparţine acestui gen, dar ăsta e preferatul meu.
Rock. E divers, are mesaj, versuri care chiar exprima ceva[nu "sun is up" su mai stiu eu ce repetat de 100 de ori in refren], poti sa exprimi orice prin el si nu e comercial pe langa cum au devenit rapul si popul mai nou.
In plus, prefer personal rockul la nivel muzical.
Bine ca nu ai pus maneaua=))
Rock, bine inteles
Pentru ca este cel mai expresiv gan muzicah, ok includ Grunge si Metal.Asta e muzica, frate, muzica aia adevarta "demodata" de acu (chiar)60 de ani.Transmite un mesaj, unul constructiv in potriva stereotipului cum ca rockerii ar fi stanisti, drogati...etc.
Ma mir(intr-un mod extrem de placut sa vad ca toat raspunsurile spun rock). Singurul si unicu' motiv este:Asta este muzica adevarata...de fapt asta este muzica:-?
Prostiile astea care se numesc pe romneaste sunete nu sunt melodii.
Pace!
Let's fight for real music:
www.WarAndRiot.blogspot.com
Cred ca rock, dar si altele ca nu poti sa asculti aceeasi muzica nonstop. iar motivele cred ca sunt evidente, nu? pana la urma e muzica si de obicei de buna calitate, nu comerciala.
Rock
Pentru ca ma regasesc in ea, imi place, si nu am ascultat vreo data altceva mai mult de 10 minute fara sa spun ca ma plictisesc. Iar ascultand rock, nu m-am plictisit niciodata. Nici daca am ascultat aceeasi melodie de o mie de ori. Genul cunoaste o gama larga de sub-genuri, muzica are un mesaj si instrumentele[in special chitara] ma faschineaza.
Rock. Cred ca e clar de ce. Versurile sunt inedite, originale, transmit un mesaj frumos si iesit din comun. Cantaretii au si voce, altfel nu ar fi prea frumos primiti sau ascultati. Si legat de "zgomot", si el transmite ceva, depinde de versurile respective. Nu canta despre ce canta Justin Bieber, Hanna Montana sau Alexandra Stan. De Paramore sau Tokio Hotel ma fac ca nu stiu.
Depinde, ce fel de Rap? Daca e vorba despre Lil Wayne (Guță de la americani) sau Puya (se lauda si el cu valoarea lui, dar printr-un alt ambalaj, cu alte instrumente si versuri slabe). Imi plac Parazitii mult, de exemplu. Chiar daca sunt violenti in versuri si exprimare, mesajul transmis este unul bun si din care ai ce invata. Pacat ca au fost cenzurati de CNA, oricum injuraturile le invatam la scoala.
House? Fii serios. Ce mai e si aia, tot "muzica"? Este doar un simplu sunet de trei minute menit sa ii faca pe cei din club si discoteci sa miste din cu si inca o litera mai bine. Pai daca e asa, mai bine lasa negativul (furat, scos instrumente, uzat al naibii) asa cum e el si sa nu mai faca zeci de melodii.
Pop. Da, din anii 80-90 (dupa mine e ca un rock mai sensibil). "Muzica" pop din ziua de azi, mai precis zdranganelile cu versuri cu "mesaj" reprezentand pozitia in care vor sa fie f_ (c`mon rude boy boy will you give up sau ce naiba zice, oricum nu mai conteaza daca se vinde) sunt dezgustatoare. Pacat ca trebuie sa le indur zilnic (si cred ca multi altii) de la niste colegi. Ei nu au auzit de casti sau de volumul mic macar si trebuie sa vad cum dau niste pitzi din cu si inca o litera pe vocea Innei sau a lui Miley Cyrus (si le mai si fredoneaza, imi vine sa le injur ca ele nici nu stiu ce porcarii spun).
Bafta, asculta ce-ti place ca faci bine, sunt sigura.
Rock, pentru ca ( sunt n motive, dar asta imi vine in minte vazand toate aceste genuri de muzica insirate ) este singurul dintre cele mentionate de tine care nu vinde sex. Serios acum, house-ul este o rusine pentru muzica de cand se stie, este evident ca singurele cuvinte sunt din campul lexical al sexului. Rap-ul are si el nenumarate astfel de versuri, iar de pop sa nu mai spun... La un moment dat credeam ca va incepe sa fie de calitate, dar acum si acest gen de muzica incepe sa aiba versuri obscene.
Acum, trecand la motivele cu adevarat importante: Rock-ul este pur si simplu muzica de calitate. Rock-ul starneste o emotie deosebita, o adrenalina, o pofta de viata si un sentiment de No Music No Life foarte puternic. Mi se pare penibil sa afirmi aceste lucruri ascultand Narcotic Sound sau ceva. Am sa ma leg putin si de faptul ca fata de house, rap-ul si pop-ul sunt ceva mai bune, deoarece daca ne uitam la carierele unor staruri pop si ale unor rapperi din trecut, avem ce vedea. Totusi, nu schimba cu nimic faptul ca rock-ul este superior.
Imi pare bine sa vad atatea raspunsuri ce sustin acest gen muzical, in viata reala dau petrecere daca intalnesc vreo persoana pasionata de rock.
Rock și Rap.
Fiindcă House-ul e. un "tip"de manea, iar pop-ul, nu mai e ca înainte.
Rap/Pop nu stiu dc da` imi plac...Rock-ul imi place uneori(anumite melodii Rock)
Alissonn14 întreabă:
Patricia444 întreabă: