| sairunfhrx a întrebat:

Rockerele adevarate asculta Black Veil Brides? Ce parere aveti despre trupa? Mie mi se pare geniala

Răspuns Câştigător
| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

OMFG!
E trupa mea preferataaaa! \m/ O iubeeesc. love struck Cea mai geniala trupa existenta! love struck Remember: Andy Biersack is hoooooooooooot like hell! love struck

33 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Asculti ce vrei, dar BVB e trupa de gay cu exceptia a doua melodii.

| ralukaandreea a răspuns (pentru Dumnezău):

Daca tie nu-ti place BVB asta nu inseamna ca trebuie sa zici tot felul de prosti si aberatii despre ei

| Dumnezău a răspuns (pentru ralukaandreea):

Ba da, asa imi exprim parerea.Nu sunt aberatii, zic chestii reale despre ei.Sixx ala e un wannabe nenorocit,de ii strica pe cei cu instrumentele din spatele lui,si daca s-ar decide BVB sa cante doar ce canta in melodii ca Mortician's Daughter sau Carolyn,ar fi o trupa chiar decenta,luand in considerare ce ciurucuri muzicale exista acum prin America.Dar ei se vor hard rock si "metale" si platesc pretul pentru asta, in speta, injuraturile celor ce stiu ce trebuie si ce nu trebuie apreciat in materie de rock.

| TeoPT a răspuns:

Bun, să-mi traducă cineva cuvântul "rockerele".

Deschide bine ochii la ce a zis LastChance. Nu există rockeri adevărați și rockeri neadevărați. Dar rock-ul este vast și fiecare preferă un anumit gen de rock, la o anumită perioadă în aprofundarea genului. Dacă ești la început, normal că vei asculta linkin parca, paramore, black veil brides etc. Apoi pe parcurs, vei începe să asculți ceva mai bun etc, apoi dacă ești experimentat în genurile rockului ți se vor părea niște tâmpenii, vei prefera ceva mult mai complex. Totul ține de aprofundarea genurilor de rock. Eu nu mă consider nicidecum un veteran dar mi se pare că acei black veil brides sunt niște cretini, emococalari care vor să pară rockeri. Asta e părerea mea. Dar cine te împiedică să asculți?

Baftă

| TeoPT a răspuns:

@Măr
Recitește răspunsul meu și îți vei răspunde singură la întrebare. E ca și cum eu ți-aș spune că 1+1=2 și tu citești și spui că nu înțelegi cu cât e egal 1+1. straight face

| LastChance a răspuns:

Există vreo carte sau ceva de genu' cu intrucţiuni "Cum să fi un rocker adevărat"?

| FucktheSystem a răspuns:

@Măr bine că a zis că nu ești rockeriță că ai făcut gafa vieții... Metallica cu un singur l.

| amc a răspuns:

"Rockerele adevarate" asculta muzica care le place, care se simt bine cand o asculta.Nu exista trupa care te face "rocker adevarat" daca o asculti!

| Element25 a răspuns:

Pai nu sunt rockerita...dar asta nu inseamna ca nu pot asculta BVB...in momentu de fata sunt de fapt sunt si vor fi trupa mea favorita.

| Element25 a răspuns:

7h30 totusi dc ii consideri pe cei de la BVB emococalari si cretini...
Eu de exemplu ascult BVB,Asking Alexandria, BMH, Disturbed...in fine,oricum recunosc ca nu ascult rock si metal de multa vreme, dar totusi tu daca esti asa de experimentat in privinta muzicii rock ce asculti mai exact? Metalica, dimuu borgir sau?

| OmletteDuFromage a răspuns:

@Mar: MetaLLica, DiMMu(u) Borgir...bvb e o trupa de gay infecti, idioti congenitali, copii scapati in cap la nastere, manelisti de prin strainatate, si as putea sa continui lista

@arcanna: fata draga, nu te mai lua de oameni mai inteligenti ca tine (eclipse), si vezi-ti de treaba matale, ca ai dat cu muci-n fasole cu "comment-uri" in engleza. apropo de "rockeritza lu' peste" engleza ta e engleza de balta. sfatul meu. lega o sfoara cu un nod intr-un capat de grinda, suiete pe un scaun, puneti capu' in sfoara si sari de pe scaun...sa vezi ce bine te simtismug...(mai ales eu)

@ArcAnna: imi traduci te rog si mie ca nu inteleg engleza de balta. fata, invata engleza si dupa aia sa vii la mine sa ne spargem in figuri ca stim mai nou cuvinte in engleza. ok?

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Rockeritele adevarate asculta de la deep purple,metallica,cradle of filth,heaven and hell, black veil brides pana la fronzenthia depresis, black tape for a blue girl
adica de la oldies pana la cele mai cunoscute trupe de metal in prezent.rockerii adevarati asculta toate acele melodii din alte genuri care transmit ceva(parazitii, don baxter si multi altii asemeni)

Eclipse pot sa nu iti mai raspund la comenturi? esti proasta de bubui...nu imi citesti comenturile complet iar eu refuz sa iti dau explicatii doar pentru ca tu nu pricepi sau nu imi citesti mesajele complet

Eclipse esti pe dinafara.commuri sau commenturi se spune in engleza rockerita lu peste. apropo nu sunt nimic sunt o persoana normala.ce ti'am explicat stiam de la un tip foarte destept pe caruia nimeni de pe TPU nu ii ajunge nici la degetul mic
p.s. daca pe voi atat va duce capul si dati stupid nu e treaba mea

| Silviix3 a răspuns:

Buna,@LullakryeAngel!
Ca sa fii rockerita adevarata trebuie sa asculti absolut orice melodie rock iti pica in playlist? Pentru ca sunt unele trupe/melodii care chiar nu le pot asculta.Pur si simplu nu imi exprima nimic, nu au nici un mesaj, cu toate ca sunt rock asa ca nu le ascult.Asta ma face mai mult sau mai putin rockerita?

@pinkyRocker22: Asculti ce trupe rock iti plac tie,ce melodii te fac sa te simti bine,nu orice melodie care iti suna rock, desi nu iti place fiindca nu asta te face "rockerita".De exemplu mie nu imi place Black Veil Brides.Mi se pare o tampenie, dar daca tie iti place nu am nimic de reprosat.Fiecare e rockerita in felul ei si fiecare are un gen care o defineste.Deci asculta ce vrei.De la old school pana la screamo.E alegerea ta.
Bye!

| Silviix3 a răspuns:

Buna,@LullakryeAngel!
Daca eu sunt proasta,tu ce mai esti? Macar de virgula(,) ai auzit? Se numesc raspunsuri,nu "comenturi". Poate daca spuneai "comentarii" te iertam, dar "comenturi"? Iti citesc complet raspunsurile, dar nu ma intind sa-ti comentez la tot ca ma plictisesc.Eu pricep ideile tale, tu nu le pricepi pe ale mele sau nu vrei sa fii de acord asa ca sari cu gura.Nu ai decat sa nu imi dai explicatii. Dupa intrebari imi dau seama ca nu ai idei proprii, traiesti dupa ideile altora.E normal sa nu ai ce sa explici cand nu poti gandi singura.
Bye!

| Silviix3 a răspuns:

Buna!
Hai nu zau! Mare englezoaica mai esti,@ArcAnna.Eu stiam ca le zice "comments" sau "comentarii".Dar din cate vad aici se dau "raspunsuri". Exact aia spuneam si eu, ca nu ai idei proprii, explici ce auzi la altii.Si cine ma rog e acel tip?

A... din ce-am vazut din raspunsurile tale iti place Selena Gomez, sa nu mai spun de Don Baxter si imi spui mie "rockerita lui peste"? Inteligent. Da parca spuneai ca nu imi mai raspunzi.Nici sa te tii de promisiuni nu stii sa te tii macar?

| Silviix3 a răspuns:

Buna,@ArcAnna!
Daca ne insiri niste versuri crezi ca ne impresionezi cu ceva? Daca tot vrei sa ne impresionezi cu engleza ta, macar scrie corect.Vad ca ma urasti ca lumea de imi dai atatia stupizi de pe atatea conturi.Nu stiu cum e posibil sa urasti pe cineva in lumea virtuala dar... oricum esti varza, deci de la tine ma astept la orice.Cred ca @Jelli avea dreptate, chiar tu esti @AlleLovesSelena.De ce? Fiindca altfel de ce mi-ai da stupid la toate raspunsurile pe care i le dau ei de pe @ArcAnna? Acum pe bune, ai 22 de ani... tu chiar n-ai viata? Continua sa imi dai stupizi.Sa stii ca nu ma afecteaza.
Bye!

| Silviix3 a răspuns:

ILB a răspuns:
Nu toti rockerii sunt prosti si jegosi :p.Si ce treaba au adminii cu rock-ul tau?

ArcAnna a răspuns:
ILB nu au nici o treaba "adminii cu rockul meu"? era vorba de motivul pentru care mi-a fost respinsa intrebarea.cat poti fi de pe langa subiect...

AlleLovesSelena explică:
ArcAnna ai baut? nu suntem aceeasi persoana

ArcAnna a răspuns:
ArcAnna ah scuze ma gandeam la mine si ti'am raspuns

(http://www.tpu.ro/......a-zis-ca/)

Si... te-ai dat de gol.
Bye!

| AudImagini a răspuns:

@иeмaиנa Serios? Sunt gay, înafară de două melodii? Ştii cât de
penibil sună asta? De curiozitate, care sunt alea?

P.S.: Nu sunt mare fan BVB dar nu am nimic [,] cu ei

| DeMeTrIoN a răspuns:

Frate, sunt absolut geniali! Melodiile ca Ritual, Savior, Rebel Love Song sau In the end, New Year`s Day, I am buletproof, Wretched an Divine etc. Cred ca as putea insirui toate melodiile lor. Stiu versurile, Stiu aproape tot despre ei. La inceput nu imi palceau si refuzam sa ii ascult (asta prin primii ani de existenta ai trupei) Insa de cand au venti Ashley, Cc, Jake si Jinxx... God! Sunt absolut superbi :X Si nu mai spun de Andy raised eyebrows Adica totusi! Are pana si premiul pentru cel mai sexy barbat al anului, ce mai. laughing In ultimul timp, la toate concursurile recente in care au participat cu We don`t Belong, le-au castigat! Am semnat si o petitie poate o sa vina si la noi in tara puppy dog eyes Ar fi superb :X Cred ca daca mai continui o sa imi ia o eternitate sa ii descriu, deci ma cam opresc aici rolling on the floor Pa wave!

| oSalamadra a răspuns:

Mama frate ce i-ati bagat'o rolling on the floor nici numai are tupeu sa raspunda!

| alecsa_5370 a răspuns:

Ador aceasta trupa:X

| AydaLove a răspuns:

Ador aceasta trupa! Cei care spun ca e de ****, emo si nu mai stiu eu ce ...sa se uite la ei si apoi ca comenteze.Trupa este geniala!

| GeoxyGersack a răspuns:

Eu sunt rockerita de cand am inceput a 5 a si de la skillet am ajuns la Black Veil Brides, care sunt trupa mea preferata, nu trebuie s asculti o anumita trupa ca s fi rocker, nu te lua dupa altii care o sa zica ca BVB sunt cocalari (ceea ce nu sunt). Si mie mi se pare geniala trupa | in special Andy imi atrage cel mai mult atentia | ca modele de urmat ii am pe Andy si Jinx, continua s asculti ceea ce'ti place :* :* :*

| Чернобыль a răspuns (pentru GeoxyGersack):

Si eu sunt rockerita tot dinainte sa incep a 5-a.
Sunt rockerita de 7 ani, iti dai seama!

| Athat_Roxi_1999 a răspuns:

Si mie, la fel!

| LoveBlackVeilBrides a răspuns:

Sunt Mihai, Black Veil Brides este cea mai tare trupa din lume nici odata nu am mai auzit rock atat de tare.PS: eu sunt fan din clasa a4 a si stiu foarte bine ce e mai bine pentru fanii rock

| Ray96 a răspuns:

Si eu sunt rockerita si ascult mai multe genuri de muzica rock.Ascult Metallica,Children of Bodom, Rammstein, Alice Cooper, Marilyn Manson, Black veil brides etc.Desi as minti daca nu as spune ca la inceput mi-a placut mai mult Andy in sine decat muzica luihappy dar cu timpul a inceput sa imi placa si muzica.

| Trixiieee a răspuns:

Umm...''Rockerele''. nu exista acest cuvant, honey
Si Bvb nu este rock ..este rock-emo.Dar nu conteaza. Nu e bine sa intrebi oamenii ca sa asculti tu. Asculti ce muzica iti place...Nu conteaza parerea altora
Si da. Bvb este o trupa geniala. Si nu e vina lor daca toate ''fanele''zic ca Andy e ''hot''etc. pentru ca este o prostie
we Love Bvb ..And we love Andy. Coma.Jinxx.Sandra.Ash.jake[ este trupa mea preferata.dar ascult si alte trupe gen : Korn.Escape the fate. Bullet for my valentine.Paramore.Ac/Dc.Metallica.My Chemical romance] ...Paceeday dreaming

Întrebări similare