| sairunfhrx a întrebat:

Rockerele adevarate asculta Black Veil Brides? Ce parere aveti despre trupa? Mie mi se pare geniala

Răspuns Câştigător
| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

OMFG!
E trupa mea preferataaaa! \m/ O iubeeesc. love struck Cea mai geniala trupa existenta! love struck Remember: Andy Biersack is hoooooooooooot like hell! love struck

33 răspunsuri:
| Чернобыль a răspuns (pentru GeoxyGersack):

Si eu sunt rockerita tot dinainte sa incep a 5-a.
Sunt rockerita de 7 ani, iti dai seama!

| DeMeTrIoN a răspuns:

Frate, sunt absolut geniali! Melodiile ca Ritual, Savior, Rebel Love Song sau In the end, New Year`s Day, I am buletproof, Wretched an Divine etc. Cred ca as putea insirui toate melodiile lor. Stiu versurile, Stiu aproape tot despre ei. La inceput nu imi palceau si refuzam sa ii ascult (asta prin primii ani de existenta ai trupei) Insa de cand au venti Ashley, Cc, Jake si Jinxx... God! Sunt absolut superbi :X Si nu mai spun de Andy raised eyebrows Adica totusi! Are pana si premiul pentru cel mai sexy barbat al anului, ce mai. laughing In ultimul timp, la toate concursurile recente in care au participat cu We don`t Belong, le-au castigat! Am semnat si o petitie poate o sa vina si la noi in tara puppy dog eyes Ar fi superb :X Cred ca daca mai continui o sa imi ia o eternitate sa ii descriu, deci ma cam opresc aici rolling on the floor Pa wave!

| Athat_Roxi_1999 a răspuns:

Si mie, la fel!

Întrebări similare