| PurityBecameBlasfemy a întrebat:

Rokerilor daca tineti asa mult la muzica voastra de ce va imbracati precum cocalarii(multi dintre voi)? Nu tineti la felul cum aratati?

Răspuns Câştigător
| Polaris a răspuns:

Nu ne pasă cum arătăm atât timp cât gândim!

18 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Eu cred că te referi la rockeri de formă care se cred mari metaliști dacă asculta paramore și linkin parca. Numai ăia se pot îmbrăca ca niște cocalari, Nu știu unde ai văzut tu așa mulți rockeri care se îmbracă ca niște cocalari, eu nu prea am văzut.

| Bogdanux a răspuns:

Aia sunt poseri.Nu baga in aceeasi oala rockerii care ascultsa muzica buna si se imbraca cat de cat normal cu aia care se imposobesc ca bradul de Craciun.

| Cretaker a răspuns:

Am auzit ca niste rockeri au ucis apoi violat 3 copii de gradinita care aveau ghiozdane cu Selena Gomez.

| Element25 a răspuns:

Deci nu inseamna ca daca asculti rock trebuie sa arati precum un rock-er.Bine nici ca si si boa aia infectiiicall meu
Deci si eu ascult rock, dar ma imbrac cum imi place si cum vreau eu!happy... Daca nu-ti place rock-ul mai bine taci din gura!
Peacewinking

| Bastet a răspuns:

Alle,fă,da' tu ai o imagine preconcepută despre rockeri.

| Mayhem_8215 a răspuns:

Tine-ti?! Tine-ti?! Te rog eu, da-ti foc! Rapid!

| Chu a răspuns:

straight face.mda eu am vz "rockeri" ziceai ca nu au facut dus de secole scuza ma aia sunt O_o, deci nu ar trebui sa.i bagi pe toti in aceeasi oala si @7h30 ce treaba ai cu Linkin Parklaughing esti si tu "discriminator" app urasc Metallicalaughing rolling on the floor
P.S:@toti "rockerii"nespalati S.a inventat dusulsmug
By3

| Chu a răspuns:

@Jelli haii nu ma innebunii laughing))

| Chu a răspuns:

Si Selena nu ar trebui sa te preocupe p tine d km se imbraca X si Y daca nu iti place rock-ul treaba ta nu inteleg de ce te agiti.
\m/

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Daca chiar atat de mult urasti rock-ul de ce tot timpul pomenesti de el? Daca eram in locul tau taceam si imi vedeam de treaba.

Uite o intrebare care nu merita raspuns.

| Snuff a răspuns:

Eu nu am vazut rockeri adevarati care sa se imbrace ca niste cocalari raised eyebrows

| Razvuaroundthefaggz a răspuns:

@haterock : 1. se scrie rockeri nu rokeri
2: fa-ti un control.

| SmileInGreen a răspuns:

Daca asta-i parerea ta ar trebui sa ti-o pastrezi pentru tine si ar trebui sa stii ca doar o mica parte dintre ei se imbraca " precum cocalarii"...tongue

| PurityBecameBlasfemy explică:

7h30 am vazut pe strada.rokeri imbracati normal - fara tricouri cu formatii(cei care se respecta poarta macar un lucru care sa ateste ca sunt rockeri)

| PurityBecameBlasfemy explică:

Bastet eu iti spun ce am vazut si nu sunt de acord cu asta. daca esti rocker/rapper iti respecti stilul.nu te apuci oricum.cand iti iubesti stilul te dedici deci se vede ca iti pasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@PuffiAndre, fa un atac cerebral. Vrei?

| Magnus a răspuns:

Un rocker adevarat se imbraca asa cum simte nu e o regula sa te imbraci cu tricouri cu trupe.
Si apropo, pana la urma ce-ti pasa asa de mult de noi, du-te dracu la Hannah Prostana si Demi Lovata lu masa.

| TroianAksakov a răspuns:

Eee,dupa cum a zis si 7h30, numai genul ala de "rockeri" se imbraca asa.Eu nu ma imbrac asa, dar cei mai multi care se imbraca cum ai descris tu ori sunt la o varsta frageda, ori chiar nu vor sa se imbrace altfel.