ஐJustMeAndRocкஐ, Tin sa te contrazic ca un basist ca Cliff Burton nu gasesti pe toate drumurile... din ce ai scris imi dau seama ca habar nu ai despre ce vorbesti.
Cat despre Slipknot mai mult ca sihur o sa continue sa cante.
Ei,da cu explicatia aferenta m-ai dat pe spate... uite ca eu ascult rock doar de 8 luni si da, cred ca am mai multa cultura decat tine...m-am bagat si eu in vorba asa din simplu' fapt ca il consider pe EnterSandman un rocker adevarat.
Nu ai cum sa-l compari pe asta cu Cliff.Cliff este,a fost si va fi o legenda,eu una habar n-am cine-i Paula sta,o fi bun...n-am ce zice da in nici un caz de comparat cu Cliff.
Nu, nu gasesti pe toate drumurile un bassist ca Burton, el e unic.
Pace!
www.WarAndRiot.blogspot.com
Cam agitate spiritele pe aici.In primul rand, ambele formatii sunt clasificate conform "Wikipedia" pe heavy metal.Metallica este mai "heavy", sa spun asa, decat Slipknot.Cei de la Slipknot sunt considerati o trupa "nu-metal", un subgen aparut de curand ce amesteca heavy metal-ul cu alte genuri.Niciodata sa nu spui ca Slipknot sunt heavy, pentru ca nu sunt! Metallica sunt clasificati pe thrash metal, speed si hard rock.De obicei, fanii Slipknot sunt luati peste picior pentru ca sunt fanii acestei formatii.De ce? Habar nu am.O cauza este ca formatia a devenit comerciala.Eu am ascultat, dar acum, nu mai ascult, rar mai dau cate un Vermilion.In rest, nimic...
Slipknot sigur va merge mai departe.
Nu imi place Slipknot, deci nici Paul asta nu ma intereseaza...
Cliff Burton a fost basist la trupa Metallica, a murit.si uite ca au continuat.si Metallica este una dintre cele mai bune...de ce nu ar continua si astia?
Gusturile muzicale le-am luat de la bunicul meu.el asculta Pink Floyd,Scorpions,Iron Maiden,Judas Priest, tot de la el am invat si chitara, dar ce a fost cel mai important a fost ca am invatat ce este acea muzica...muzica adevarata este acea a anilor 60', 70', 80'.chiar si 90', slipknot este o formatie noua care a abordat un stil si un gen de muzica foarte cretin.nu metal asi are originile in hip-hop,spliknot nu este o formatie pura de heavy metal,este o corcitura un hibrid, dupa parerea mea nici nu au dreptul sa fie numiti o trupa de heavy metal, putine trupe infiintate dupa 90', 2000, canta muzica adevarata...
si inlegatura cu:
"3. Poti fi sigur ca stiu mai multa istorie de rock decat tine"
am avut ca "profesor" un om care a trait inainte de a aparea stilul/muzica rock.asa ca ciocu mic...
@ஐJustMeAndRocкஐ
n-am vrut sa te enervez.am vrut doar sa ati arat...ce cred eu despre slipknot.parerea mea si a mai multora.
Sa speram. Paul Gray a fost intr-adevar un basist foarte bun, dar asta nu inseamna ca trupa ar trebui sa abandoneze muzica.Crec ca Paul nu ar fi fost de acord ca ei sa se resemneze si sa se retraga de pe piata muzicala, sigur i-ar fi indemnat sa lupte in continuare.
R.I.P Paul Gray!
@EnterSandman Slipknot nu e acelasi gen cu Metallica! Cei de la Metallica canta mai linistit, deci un chitarist care canta asa este foarte usor de gasit! Pecand Slipknot canta mult mai alert, deci un basist pentru o astfel de trupa nu gasesti pe drumuri! Plus ca acel basist care trebuie sa fie potrivit trebuie sa accepte sa poarte o masca si sa se adapteze regulilor lor! Slipknot nu e acelasi lucru cu Metallica deci taci din gura daca nu sti!
@EnterSandman
1.Sunt baiat
2.Copilu ala e ratat rau de tot daca spune asa ceva
3. Poti fi sigur ca stiu mai multa istorie de rock decat tine
4. Daca esti asa smecher, ia sa vedem de la cati ani asculti rock?
Nu m-am referit ca Cliff este un chitarist prost...Scuzatima daca asta s-a inteles! Dar EnterSandaman ma cam enervat cu videoul ala!
@๔ღILoVeRoCkღ๔ Paul a fost tot basist ma nu tobosar...Se vede ca scrii neinformat si doar ca sa te dai in stamba...Am scris si in intrebare ca Paul Gray a fost basist dar tu esti prea *** sa citesti!
Nu imi amintesc sa iti fi zis asta, dar sa zicem ca as fi facut-o, nu puteai citi in intrebare?
Imi pare rau sa iti zic justmeandrock dar slipknot nu se compara cu metallica, e o treaba de popularitate, de muzica.Eu cred ca ce de la Metallica fac arta pura, nu poti sa vii tu sa zici ca un basist ca Cliff Burton se poate gasi pe drumuri, paul gray a fost doar un tobosar si.
Iasmina87 întreabă: