| Duster a întrebat:

Dupa cum cred ca stiti deja, Michael Jackson, a murit acum ceva timp. Dumnezeu sa-l ierte.Si sunt curios sa vad cat de mult il adimira lume, eu cred ca era foarte talentat, spuneti va rog ce parere aveti despre fostul Rege al Muzici Pop.

Răspuns Câştigător
| inna a răspuns:

Ca om nu pot sa zic ca-l admir, insa mi se pare aberant cate acuze se aduc inca la dresa lui desi a parasit lumea asta.

Ca artist imi place foarte mult, nu cred ca se va mai naste unul atat de talentat ca el prea curand.

Nici acum dupa ce a murit din pacate multi nu-l lasa se se odihneasca in pace, incercand sa scoata la iveala picanterii din viata sa privata... un lucru este sigur adevarat din tot ce se spune in presa despre el, el a fost si va ramana forever The King of Pop!

12 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

A avut o voce foarte buna.Nu eram mare fana a lui, dar imi pare rau ca a murit.Era un mare artist.winkingAm ascultat melodiile lui si am vazut ca avea niste miscari incredibilebig grin
Dumnezeu sa il ierte!

| Leea1234 a răspuns:

Cred ca cunosti zicala:iti dai seama ce mult iubesti o persoana, abia dupa ce ai pierdut-o! cam asa a fost si cu mine, ascultam michael si inainte dar ocazional! acum mi-am coborat aproape toate melodiile celebre ale lui! sincer imi pare rau, ca a murit, imi pare rau mai mult pentru copii lui, am vazut inmormantarea pe internet, si ei erau foarte afectati, imi venea sa plang de mila lor, ce conteaza banii lasati mostenire de tatal lor, ei cred ca aveau nevoie mai tare de el! asta este! mi-e imi place michael, am sa ascult in continuare muzica lui, si cu siguranta voi cumpara albumul care va iesii pe piata nu stiu cand! d-zeu sa-l odihneasca!

| crisS a răspuns:

Tha best

| CrucifiedCountess a răspuns:

Paranteza la fzcsm. eu am o parere anormala...

| CrucifiedCountess a răspuns:

Paranteza la fzcsm.. eu am o parere anormala...

| fzcsm a răspuns:

Eu am o parere normala despre el, dar canta foarte frumos.RIP MJ!

| YepIsSuspended a răspuns:

Heei...stai putin... M. J nu a fost foarte talentat...acest lucru poti sa spui despre Rihanna! Tu iti dai seama ca daca era regele muzicii pop era unul dintre cei mai talentati cantaretii de pe pamant(el si Elvis)! Nu sunt o MARE fana M. J de genul sa ma sinucid la concertale lui dar...intelegeti voi ce vreau sa spun ca sa nu o mai lungesc ca ma doare mana de la atata scrissad

| Denny_5002 a răspuns:

Mie mi-a placut mult de el. Dar nu-mi place ca lumea nu-l lasa sa se odihneasca in pace, si tot aduc insulte la adresa lui. A cantat o muzica excelenta, de neuitat. Este un foarte mare artist...si spun "este" pentru ca el va ramane tot timpul in gandurile noastre... A fost, este si va ramane Regele Muzicii Pop pentru totdeauna. Si nimeni nu cred ca-l va putea inlocui.

| mikki a răspuns:

Pot sa zic ca a fost o adevarata legenda...nimeni nu-l poate inlocui...asta e adevarul!:X:X:Xlove you, Michael:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici ai o gramada de raspunsuri despre acest subiect si intrebari identice cu cea pe care ai pus-o tu.

http://www.tpu.ro/cauta/?keyword=michael

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andrutza... e foarte adevarat ce ai spus tu.Eu inainte de moartea lui MJ nu ascultam muzica lui dar apoi cand i-am auzit-o pur si simplu m-a fermecat.Il ador...acum ca il cunosc mult mai bine decat inainte am ajuns sa il apreciez si inca foarte mult.Va ramane Forever KING OF POP pentru ca altul cum a fost el nu va mai fi.

| vasy_7756 a răspuns:

Nu mai gasesti ca el