anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal sunt cu prietena mea de 1 an si 3 luni aproape si ea s-a cam racit asa eu pentru ea am renuntat la toti la prieteni la tot cand a fost vorba de ea am lasat tot si am plecat la ea si ea acum a iesit cu prietenele mele si a intrat de pe telefon pe mess si mi-a spus si mia mai spus ca mai sta jumate de ora si placa acasa ceea ce nu s-a intamplat nu stiu ce o fii cu ea cineva sfaturi ceva ce sa fac

2 răspunsuri:
| Ancutsa a răspuns:

Buna!

Nu te ingrijora. Cel mai bine este sa o suni si s-o intrebi ce face la prietenele tale, eventual las-o si cand ajunge acasa discutati fata-n fata, ce a facut la ele.Ar fi bine sa o lasi mai libera, nu o tine numai pentru tine ca ai putea sa risti sa o pierzi sad.
Ai grija de ea si de tine, bafta-n continuare! pa-pa

P. S : intrebarea ta nu intra in categoria de Muzica big grin.

| erik a răspuns:

Incearca cu mult tact, fara sa o sufoci cu intrebari, sa stai cu ea de vorba. Da dovada de multa rabdare, daca nu, se strica totul.Probabil are nevoie de ragaz pentru a-si clarifica sentimentele, poate e putin confuza in privinta asta.Vezi de ce natura sunt problemele ei, poate nu are legatura cu relatia voastra, dar care, prefera sa le stie numai ea si nu e bine.