| SpaimaN3agra a întrebat:

1.Pentru incepatori este buna o chitara acustica? Unii mi-au spus ca pentru incepatori trebuie clasica.
2.este in regula sa comanzi chitari de pe internet? Am auzit ca nu fiindca pot avea defectiuni.
3. Stiti vreun magazin de muzica in Buzau?
4.este buna chitara IibanezV72E?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Eu am învăţat pe chitară electrică şi apoi pe acustică pentru că la chitara acustică, corzile sunt mai departate de grif şi e mai greu să ţi nota deoarece dacă nu eşti obişnuit o să te
doară rău degetele.

2. Am păţit să comand o chitară electrică dupa net cu tot cu amplificator care NU FUNCŢIONA în schimb chitara e super.

3.McMusic! Dar nu ştiu dacă se află şi in Buzău. Oricum fac şi livrări.

4. Are un prieten şi sună bine. Nu am ce zice. Dar in general nu îmi place design-ul la domeniul acustic pentru chitări.

| SpaimaN3agra explică (pentru anonim_4396):

Multumesc mult! eu am comandat de pe megasound pentru ca am vazut ca este mai ieftina.este bun siteul?

| anonim_4396 a răspuns (pentru SpaimaN3agra):

Da! Doar că eu înainte aş fi cautat mai multe site-uri cu acelaşi produs iar dacă diferenţa de preţ era foarte mare aş fi căutat in altă parte.

3 răspunsuri:
| RockNbeer a răspuns:

1)Eu am inceput cu electrica si apoi mi-am luat si o acustica (cant de aproape 4 ani)
2)Nu este in regula sa cumperi de pe internet, mai ales acustica, sunt sante mari sa aiba defecte, dar tu fiind si incepator, ar trebui sa iei pe cineva cu tine care se pricepe.
3)Cauta pe google sigur gasesti tu unu, daca nu, iti recomand cel mai apropiat magazin Mcmusic.
4) Ibanze*, libanez ii ala care traieste in Liban.
Cam tot ce iese din atelierele celor de la Ibanez sunt instrumente bune.