| 23927 a întrebat:

Sall All. Am si eu o problema, de cand am PC. In aproape orice joc imi sare fps de exemplu de la 60 sare pentru cateva secunde la 20-30, in cs 1.6 nu-mi face asa pentru ca este pe openGL banuiesc... Dar in alte jocuri cum ar fi GTA IV, ZOMBIE PANIC SOURCE, COUNTER-STRIKE SOURCE. Chiar si metin2. Si multe altele, cele fara openGL, pe cele cu open GL nu-mi face asa. PC SPECIFICATIONS: INTEL PENTIUM 4 SOCKET 478 3. 20GHZ HT ENABLED(HT ON OR OFF. LA FEL FACE) 1 GB RAM DDR1 GEFORCE 7600GS 256 (OC. cu oc sau fara la fel face) Sursa 240W. Ce am incercat sa fac sa rezolv problema: 1.Instalat ultimel drivere pentru placa video (degeaba) 2.Am scos overclock de la placa video (degeaba) 3.Am descarcat tot felul de programe gen(gama bosster, advanced system care, defragmenter) 4.Am instalat vreo 3-4 windowsuri.(la fel face) Virusi nu am, abia ce i-am dat un scan cu Eset Nod 32 Antivirus 4. Nu cred ca am virusi. asa ca dac-ati stii solutia pentru nenorocita asta de problema, va astept cu raspus. Dau funda...(O funda este nimic pe langa ajutorul pe care mi-l puteti oferii"

2 răspunsuri:
| MCG a răspuns:

Problema o intampini din cauza tipului memorieihappy de exemplu GTA IV cere si multa memorie RAM si in al doilea rand cere MINIM memorie DDR2 sau DDR3...aici e problemahappy si in plus mai conteaza si frecventa la care functioneaza memoria 533GHz, 1333GHz etc. sunt convins ca ai frecventa prea mica sau placile tale de RAM au frecvente diferitehappy bafta la depanathappy

| 23927 explică:

Am rezolvat problema... aveam doar virisi. am dat un format si-un defragmenter si merge ca uns.