| callmebeautiful a întrebat:

Sall! Spuneti-mi si mie cateva melodii cpentru banchetul de sfarsit de clasa a 8a. funda pentru cele mai multe. mersi mult.

Răspuns Câştigător
| deiutaza45 a răspuns:

Is multe faine

emenaito

dansul pinguinului :X

tokio hotel booomba

catton eyes joe

sack noel loca people

elena gheorghe midnight sun

elena gheorghe disco romancing

don omar danza kuduro

george hora - elyo
guess who - eu, tu si restul lumii
shakira - gypsy
vunk feat lora - prima noapte
bitza - numele tau
dan balan - crazy loop
florin peste - parca ieri toti ne.am strans ( foarte tare melodia... dedicata celor din cls a 8a)
geo da silva - i like the girls
Lady Gaga Ft. Beyonce - Telephone
Mossano - indianotech
Smiley feat. Cheloo - Plec pe marte
Matteo feat Lora and Loredana - Lovaman
. Guess Who - Locul Potrivit
David Deejay & Dony - Nasty Dream

kheops & georgiana - propuneri indecente
Dan Balan - Chica Bomb
Flo Rida - Jump ft. Nelly Furtado - Jump

Arab money, .2.Rihanna-rude boy,...3.dan balan crazy loop, 4. puya-vip, 5. lollipop-lil wayne.6.Amsterdam Avenue & Deepside Deejays - Gipsy Romano.7. Yolanda Be Cool and Dcup - We No Speak American

russian girl - never love
lady gaga ft. beyonce - telephone
rihanna - hard
ciara - ride
madonna - celebration
black eyed peas - boom boom pow
rihanna - rude boy
ciara - switch
beyonce - in the club
keri hilson ft. timbaland - return the favor
keri hilson - i like
inna - 10 minutes

hi-cu - asa`s prietenii
vitamin c - friends forever

si cam atat stiu funda>?

2 răspunsuri:
| alexandra_1890 a răspuns:

Pai sunt foarte multe o sa iti dau cateva care le avem si noi pe listahappy : inna-club rocker, Jennifer Lopez & Pitbull - On The Floor

Play & Win - Ya BB; Enrique Iglesias - Tonight; Sasha Lopez - All My People; Andreea Banica - Sexy; Alessia - Find Me (Ale Ale); Sak Noel - Loca People; Simplu & Alex - Convict; Madcon feat. Ameerah - Freaky Like Me; Narcotic Sound - Danca Bonito; Elena Gheorghe - Midnight Sun; Inna-Sun is up; Akcent - My Passion; Andra - Something New; Dj Andi feat Stella - Happiness; akcent-jokero; eduard maya-desert rain; dansul pinguinuluilaughing; fly project-ca tine; dj sava si raluca-i like the trumpet; narcotic sound & christian d-mamasita; andreea banica-samba; Residence Deejays & Frissco - Echo; Heaven - Dynamite; Radio Killer - Lonely Heart; Jennifer Lopez - I'm Into You; Inna-amazing; Rihanna-S&M; edwuard maya-stereo love; dj andy si stella-freedom; Mossano-indianotech; elena gheorghe-disco romancing; dj sava&andreea d-money maker; inna-deja vu; ela rose-no u no love; basshunter-every morning; basshunter-now you're gone; anda adam-show me; mohombi-bumpy ride; alexandra stan-mr.saxobeat; kamelia si hi-cu-the one; deepcentral-music makes me free;

| shotgan a răspuns:

Cred ca Don Omar-DanzaKuduro e buna>

Întrebări similare