Cum naiba ma. Sa le luam pe rand. Cu primitul varza, nu stiu ce sa zic, e posibil sa ti se fi parut tie ca era varza, daca e noua e foarte posibil sa zbarnaie la inceput, pana e cantata putin si se aseaza corzile pe ea. Dupa, e posibil sa se rupa corzile daca incepi s-o acordezi de la cea mai groasa la cea mai subtire. Ordinea e de la mi subtire la mi gros. Niciodata sa nu mai umblii la vreo chitara daca nu stii s-o setezi. Cum sa pui scobitori ca sa ridici corzile? Si eu am folosit sincer niste metode "neconventionale", am pus o bucata de hartie intre griff si body la un stratocaster ca sa ii schimb unghiul, dar a fost o chestie calculata, gandita, masurata de 10 ori, si apoi executata. Sta de 2 veri asa saracuta si e foarte OK. La tine, nu stiu cat te-ai gandit cu scobitorile, probabil ca ai scos-o si din garantie din moment ce ai inceput sa umblii in asemenea hal la ea. Du-o la cineva care se pricepe, sau la magazinul de unde ai luat-o. Daca nu mai e in garantie, sigur ti-o rezolva cu vreo cinji' de lei.