Oh my...
Acum serios vorbind, de ce am dat click? Dude, eu nu as numi chestia aia "piesa". E doar zgomot scos aiurea, versuri... fara noima, are o voce care te scoate din sarite si...am nevoie de un tratament dupa asta sa urechile mele vor crede ca am ceva cu ele*ironic mod off* Acum pe bune, unde ajunge industria muzicala? La versuri de genul: "It's friday"? Muzica, daca o pot numi asa, facuta doar de dragul de a fi "pe sticla" si la radio. Muzica pentru oameni inculti, care nu ar intelege un mesaj mai profund. Intr-un fel reflecta ce a ajuns societatea noastra, asta se cere, asta primesc oamenii. Ma zgarie pe creier, si nu doar din cauza melodiei patetice si a vocii ingrozitoare
Nu risc să dau click (încă o dată)
Cred că și un copil de 4 ani poate scrie versuri mai complexe decât ale melodiei ăleia. Cât despre voce, nu pot să zic decât bleach. Și când mă screm scot sunete mai frumoase Instrumentalul, cel mai varză întâlnit până acum în istorie.
E adevărat că în ziua de azi poți deveni faimos chiar dacă ești paralel cu talentul, însă asta e prea de tot
Baftă
Piesa e penibilă și în special versurile. Ce pot să zic săraca fată s-a făcut de râs în toată lumea, poate acum e fericită.
Si mai ziceam ca americanii nu sunt afoni...cum au putut scoate pe piata o asemenea catastrofa? Fata aia are un neg pe obraz. Versurile sunt tampite. Melodia asta daca o pui plantelor se ofilesc. Videoclipul e prea aiurea sa fie numit asa. Primele sase secunde din melodie au fost oribile dar urmatoarele secunde au foat un cosmar. Desi melodia te amuza rau, tipa iti spune ca dupa vineri vine sambata sau dupa joi vine vineri, nu prea am retinut. Imi sangerau urechile.
Eu cred ca e foarte buna. E ritmata si are cele mai complexe versuri pe care le-am auzit vreodata. Si e foarte educativa. Eu nu stiam ca inainte de vineri e joi si ca dupa vineri e sambata. Voi stiati? Eu cred ca cei care nu o plac pe Rebecca si care nu ii asculta muzica sunt doar niste inculti care nu stiu ce e aia muzica buna si care asculta muzica de pe vremea lu' bunica .
*sarcasm mode off*
Imi provoaca o puternica scarba.
Nu ma risc
Probabil daca dau click raman cu sechele si traume pe viata
E penibilaaa!
Si versurile sunt groaznice! :-&
Aliii întreabă:
raluca0306 întreabă:
Instinkt întreabă: