Demi :X
dc?
imi place mult vocea ei
e amuzanta
joaca bine
si multe altele :))
si care debby?
asta?
http://www.google.ro/......tp?/imgres r:6, s:0&tx=38&ty=40
:)
Probabil ca Miley, pentru ca are pana acum cel mai mult succes, cel putin pe piata muzicala. Sa nu mai spunem ca a jucat si in destule filme, precum si in serialul Hannah Montana.
Apoi ar fi Demi Lovato (personal choice ) pentru ca are voce, are cateva cantece dragute...si imi place mai mult Camp Rock decat Hannah Montana.
Nu prea am eu treaba cu Disney, in orice caz, sper ca am ajutat cu o opinie .
Selena.De ce? Pentru ca e cea mai naturala dintre toate.si mi se pare mult mai draguta decat restul
Tzuck!:*
-Demi
-canta frumos live
-as vrea sa fiu ca ea
-o ador
-e talentata
-are un zambet frumos
-si imi place Camp rock
Selena si Demi pentru ca ele au urmat un drum corect in viata, au o voce frumoasa, pur si simplu sunt minunate. Poate si Debby dar nu stiu prea multe despre ea.
-Demi
-canta frumos live
-e frumoasa
-are un zambet frumos
-e o actrita buna
-si imi place mie de ea
Demi:X. Pentru ca nu e asa fitoasa, canta super live si e o actrita foarte buna. fundita?
Demi lovato pentru ca are o voce buna si imi place cum canta dar eu tot l-as alege pe justin bieber fundita?
Selena Gomez pentru ca e foarte cool, canta foarte frumos, nu are fite, este natrurala si nu in ultimul rand Selena e foarte frumoasa:X
Miley Cyrus
fiindca o ador!
are vocea frumoasa, arata bine si n-am vazut nicio poza sau videoclip cu ea unde se dezbraca...sau stiu eu ce!? isi iubeste fanii, e amuzanta si are un succes nemaipomenit!
DisneyIsDaTheBest întreabă: