| Niros19 a întrebat:

Salu TPU.De cei mai multi de pe TPU il urasc pe Justin Bieber? Nu pricep toti zic ca e nu stiu cum si tot zic chesti despre el care este cauza?

Răspuns Câştigător
| birdie14 a răspuns:

Personal imi place muzica lui si putin dar foarte putin de personalitatea lui! Pare un tip ideal, dar sincer cred ca e un alt rasfatat de la Hollywood, care a devenit nu stiu ce vedeta peste noapte.Intr-adevar niciunul dintre noi nu`i poate nega talentul, dar chestia asta Bieber se consuma prea usor de publicul adolescentin.Deci e simpatic Bieber asta dar ma enerveaza la nebunie, deoarece am vazut pe unele retele de sociaalizare colaje ale fetelor de la cls. a 3-a in sus cu Bieber:"Eu si jumatatea mea!"Aceste fane infocate nu`si dau seama ca ele n`au nicio sansa sa-l intalneasca pe Justin Bieber,daramite sa-i fie iubita sau ceva in genu`!
Scuze daca te-am plictisit dar asta e parerea mea, daca te-a impresionat imi pare bine pentru tine! Bye, bye!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lumea il uraste asta e adevarul...doar piticele alea st moarte dupa ellaughing

| andreea13_5992 a răspuns:

Hm, cred ca a devenit un super star peste noapte, si ca unora nu le place cum canta el, dar mai e lume careia ii place, gen cei mai mici de 13 ani.

| SuperMagicSmile a răspuns:

Pai,fetele nu sunt inebunite dupa el, ci dupa parul lui.De exemplu,dupa ce s-a tuns, milioane de fete au incetat sa-l mai urmareasca pe facebook.Mie una nu-mi place si muzica lui ma face sa ma simt ca la un concert Miley Cyrus(auch! deja ma dor urechile de la cantatul live a lui miley)In concluzie, il prefer pe Hitler in locul lui Bieber

| mmary a răspuns:

Eu cred ca problema generala este cu fanii lui prea DISPERATI! Incecati totusi sa fiti mai rezervati.toi avem placeri si neplaceri insa nu intru in aceste disvutii pentru ca respect opinia, placerea fiecaruia, insa nu uita: Ce-i prea mult strica! Numai bine!happy