| LastChance a întrebat:

Albumul carei trupe esti nerabdator sa-l asculti in 2013 (care va fi lansat in 2013)?
Ma plictisesc.

19 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Trooper

| IoNyShimotukushichi a răspuns:

One Direction

| BlackFuneral a răspuns:

Trooperhappy

| KristalPop a răspuns:

Judas Priest.

| Aneurysm a răspuns:

Am auzit că Amon Amarth şi Megadeth scot albume anul ăsta. Şi sper că şi Slayer face ceva.

| FearOfTheDark a răspuns:

Amon Amarth.

| MaskOfSanity a răspuns:

Finntroll.

| Decrepit a răspuns:

Pearl Jam si Megadeth aproape sigur scot ceva nou anul asta.E posibil sa scoata si Dream Theater si Tool ceva anul asta.Aur pur!

| Solsagan a răspuns:

No Finntroll here?
Later Edit: Acum am văzut răspunsul lui MaskOfSanity.

| MetalForever a răspuns:

Am auzit ceva de la COB, Amon Amarth, Black Sabbath...Metallica promite ceva bun in 2014. orice de la heavy metal in sus..pana la black(exceptand cele cu 'core si mai multe subgenuri tampite)-sincer, imi pare rau de Nirvana, as vrea sa ascult si altceva decat Nevermind.

| LastChance explică (pentru MetalForever):

Poti sa asculti Bleach sau In utero.

| MetalForever a răspuns (pentru LastChance):

Am auzit de astea, spuneam Nevermind pentru ca il aud cel mai des si e.cel mai bun(zic eu)-dar vreau ceva NOU de la ei, nu vreau sa aud Foo fighters, il vreau pe Dave Grohl cel ''original'', il mai vreau pe Kurt Kobain...pe Dimebag Darrell, pe Cliff Burton...asta e raspuns la intrebarea ta, nu la comentariu, as vrea sa aud ceva nou de la mai multe trupe.

Cu totii vrem asta, dar, din pacate nu se poate.

Ce nu inteleg eu e de ce de exemplu Pantera s-a facut praf, la fel si Nirvana, la fel si Dio, la fel si multe altele.Pe motiv ca ce? In metal e vorba de ce vor fanii; ori fanii ii vor din nou pe scena ''mai des''.

Lasa-mi idul tau daca vrei sa discutam. E mai greu asa. laughing

The_Hacker2819@yahoo.com-pe asta intru cel mai des pentru a vorbi cu cineva,mai tot timpul sunt pe invizibil, nu prea am cu cine vorbi(nu am subiecte comune cu multi, pe multi ii am de pe TPU sau facebook, fb nu mai am, de fapt mi-am uitat parolalaughingoricum.

Lol. Te am in lista deja. rolling on the floor

laughing)Care esti tu? De pe TPU am.4 sau 5.

| WhiteWolf7 a răspuns (pentru MetalForever):

Dio e cam mort de vreo 2 sau 3 ani. Iar fara Dio, orice trupa cu numele asta e cam useless. Zic si eu...