| DjDkill a întrebat:

Am 12 ani si colegii ma cred nebun deoarece ascult Muzica metal nu ascult formatii sataniste dar de ce ma cred nebun?crying

Răspuns Câştigător
| Werepyre_Fallen_1994 a răspuns:

Colegii tai=niste cocalari mediocri inculti, care asculta orice rahat ordinar care se da la radio. Gaseste-ti preteni care sa asculte aceeasi muzica ca si tine, te vei simti bine in jurul unor oameni inteligenti, cu care ai ceva in comun. Pe restul (cocalari inculti), incearca macar sa-i ignori. Ai sa vezi ca nu te vor mai enerva asa de mult.
Un prieten asculta Pink Floyd (nu e Metal, dar asculta ce-ti zic), iar Pink Floyd au o melodie The Wall, iar acolo, intr-un vers spune: "You're just another brick in the wall". Cocalarii aia de colegi ai tai, si multi altii, sunt la fel: toti asculta aceleasi piese jalnice, prin urmare se multumesc cu ce li se serveste pe tava, desi restaurantul e de prost gust (daca intelegi ce vreau sa spun).
Daca insista, desi i-ai ignorat, sa le spui de chestia cu "The Wall".
Sper ca am fost de ajutorwinking

19 răspunsuri:
| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Pentru ca muzica rock e muzica satanista.

| Holocaust a răspuns:

Kill them! Kill them with fire!

| CautNume a răspuns:

Pentru ca ei sunt manelisti.Lasa-i in prostia lor.

Răspuns utilizator avertizat
| RockNbeer a răspuns:

Toata aceasta suparare se va transforma in timp in fericire doar observand cum iriti anumite perosane doar existand si comportandute cum iti place tie.
Eu iti recomand sa iti traiesti viata dupa propriile reguli si nu dupa ale unor colegii

| geoka23 a răspuns:

Pai si ce daca asculti muzica metalica!
Muzica inseamna cultura si e foarte frumoasa indiferent de gen.O sa-si de-a si ei seama mai tarziu de asta nu-ti face grijiwinking tu asculta incontinuare nu faci nic rau.

| M25M a răspuns:

Spiritul de turma, daca nu esti la fel ca ei atunci esti nebun, ciudat, etc etc.

| KristalPop a răspuns:

Fiindcă nu asculţi manele şi nu eşti cocalar ca şi ei. Le e ciudă.

| dracu14 a răspuns:

Metal-ul nu e un gen de muzica ci un mod de viata
nu ar trebui sa iti mai pese de ce zic altii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că eşti diferit, faţă de ei.E o logică cam mediocră...

| fadnox a răspuns:

Dar nu esti nici pe departe nebun, poate ei sunt
doar te deosebesti de ei prin genul de muzica...

| FearOfTheDark a răspuns:

Pentru ca esti mai bun ca ei si iti vezi de treaba ta.Si la mine e aceeasi povest.Nu ma deranjeaza.Stiu ca, clasa mea e o turma proasta(sunt doar 2-3 cu care mai vorbesc si nu ii deranjeaza stilul meu).Sa nu-ti pese

| GiAnca a răspuns:

Ca sunt ei batuti in cap.
N-ar trebui sa ii iei in seama.Pana la urma e treaba fiecaruia ce asculta.
Lasa-i pe ei sa asculte manele si gata!winking

| HellGirl666 a răspuns:

Pentru că ești. Deoarece îi bagi îi seamă.winking

| Bizzle a răspuns:

Hey.
Dece ti se pare nasol ca te fac nebun? Helaw in seculul 21 daca nu esti nebun "Adio amice" rolling on the floor Crede-ma ia-o ca pe un compliment si daca-ti zic nebun fai "tampi" tachinativa laughing.

| DjDkill explică:

Sa sti ca muzica rock nu e satanista esti ca si colegii mei citeste raspunsurile sa iti dai seama cum esti.

| Paddoxe a răspuns:

Stay linisiti asta e un spirit care multi il au daca nu asculti melodii aproape asemanatoare cu a lor esti considerat nebun! dar nu te ingrijora si nu-i lua in seama asculta in continuare, si arata-le ca ei nu te pot schimbawinking

| xVouge a răspuns:

Pentru ca sunt niste MARI COCALARI care nu stiu sa aprecieze muzica buna!
Ignora-i, daca creierul lor nu functioneaza destul incat sa faca diferenta dintre o muzica de calitate si una infecta, fara un mesaj anume!
Stai chill, bro!
App. Asculti slipknot?love struck daca nu, asculta-i sunt geniali..si Stone Sour d'asemenea!

| CuupCaKee a răspuns:

Poate pentru ca urla maneaua in ei si nu inteleg decat " o viata mea " si " sa moara dusmanii mei ".Tu stai linistit ca asa zic si de mine happy. Nu-i asculta.