In cazul asta n-ai nevoie de cine stie ce amplificare. Stai linistit ca subwooferul nu are 200W si nici nevoie de ei pe amplificare. Daca subwooferul are intrari high-level poti lega sistemul la un amplificator stereo (ceea ce ar fi indicat sa cumperi). Preturile incep de la ~300 Ron pentru un SH decent si urca pe la ~800 Ron pentru un amp nou decent. In schimb trebuie sa te asiguri ca subwoofer-ul are acele iesiri, mai trebuie un cablu interconnect si cativa metri de cablu pentru boxe, plus o placa de sunet daca nu detii una dedicata.
Cine naiba sa-ti faca "un plan" daca tu specifici ca ai numai "2 potcoave si un cui"? Or fi pasive, or fi active? Oare ai doar tweetere-le sau full range? Ce model sunt oare? Cam multe de ghicit, nu crezi?
Hei! Scuze ca nu am specificat...sunt pasive, full range subwoofer pasiv bluetech 200w 8ohm, inaltele 40w 8ohm fiecare.
Sa o luam cu incetisorul. In primul rand, daca sunt pasive ai nevoie de amplificator/receiver. In al doilea rand, ma indoiesc ca pe o pereche de incinte sunt doar tweetere (tweetere-le redau inaltele). Mai exista desigur posibilitatea in care ai o pereche de sateliti de la nu stiu ce sistem si sunt full range (care dupa nume ar trebui sa redea inalte si medii numai ca nu au obiceiul sa o faca). Spune-mi si modelul incintelor ca sa stiu cu ce se mananca si alea. Si un buget pentru amplificare.
Pe incinta nu scrie nimic, pe boxa scrie doar w si ohmi...in fine boxele au fost la un microsistem, nu am un buget fix
Am tot ce imi trebuie in afara de amplificator! Multumesc!
In cazul asta n-ai nevoie de cine stie ce amplificare. Stai linistit ca subwooferul nu are 200W si nici nevoie de ei pe amplificare. Daca subwooferul are intrari high-level poti lega sistemul la un amplificator stereo (ceea ce ar fi indicat sa cumperi). Preturile incep de la ~300 Ron pentru un SH decent si urca pe la ~800 Ron pentru un amp nou decent. In schimb trebuie sa te asiguri ca subwoofer-ul are acele iesiri, mai trebuie un cablu interconnect si cativa metri de cablu pentru boxe, plus o placa de sunet daca nu detii una dedicata.
Ok...eu nu stiu cum sa le fac sa functioneze ca un sistem 2.1. Boxele stau degeaba.