Dj Robert Georgescu feat. Lara-Beside you
http://www.youtube.com/watch?v=YNZ2k_CI4C4
E gen inna, elena gheorghe si alexandra stan? Deci toate trei canta la fel si la fel de prost.
Ce te face sa crezi ca ma intereseaza ce zici tu...esti un pampalau care asculta toate rahaturile de melodii si habar nai sa te distrezi, sa danesezi prin disco.nu stii ce muzica se asculta.PA ma godzila.nu mai raspunde inutil
Parca versurile sunt " I wanna see forever, I wanna see together" nu stiu cum sa le zic...nu le-am inteles. dar is faine...care are piesa?
Se vede ca iti place muzica proasta la fel cum iti place si limba romana. Genurile de muzica, care imi plac mie sunt genuri necomerciale, nu toate bazaconiile astea romanesti care incearca sa imite cantareti adevarati. Cat tine de distractie, asta e pe primul loc pentru tine si pentru majoritatea ca tine, de aceea cred ca n-ai avut timp sa inveti limba romana. Si chiar daca nu ma distrez atat de des ca tine pentru ca sunt ocupat cu serviciul, pun pariu ca stiu sa o fac mult mai bine. Asa ca viata ta inutila se va rezuma numai la distractii esuate, camine culturale pline de manele (ca doar romanul se distraza bine pe manele si muzica "house" prelucrata in garaj). Nici nu stiu de ce am ales sa irosesc 5 minute din viata mea sa-ti las tie un mesaj pe care oricum nu o sa-l intelegi si de pe urma caruia nu am nici un benefiuciu si nimic de invatat.
Deci te rog nu mai scrie nimic ca sa nu te trimit undeva departe...eu daca am pus o intrebare, am pus-o pentru cei care stiu sa raspunda nu pentru tine ma animalule cu fata ta de bomba...lasai pe ceilalti sa raspunda iar tu taci daca nu stii, nu comentarii aiurea ca de ele nu am nevoie.capish?
Deni7 mersi faaaain de tot gasisem piesa acum cand am ajuns acasa din oras ca o cautato un rrom toata ziua pentru mine, oricum mersi fain de tot, esti tare de tot, raman super dator...acuma sa rup boxele pentru tine go go goooo! pentru Deni7
Sigur ca da si eu deasemeni... voi fi aici cu orice ai nevoie mersi inca o data :*