Este vorba despre o mentalitate de rahat a tinerilor. Nu doar a celor din ziua de azi, e aşa de ceva ani. Se ascultă doar melodiile care sunt " la modă ", lumea e înnebunită după ele 2-3 luni, ca mai apoi peste un an când le aude din nou să spună " ce prostie de melodie ". Ce-i drept, n-am înţeles niciodată această mentalitate... poate de aia sunt unele melodii pe care le ascult de 12-13 ani şi tot nu m-am săturat/plictisit de ele.
Nu. Iar nu am inteles ce vrei sa spui. Dar nu conteaza. In calitate de muzica, Pamantul e tare priceput sa repete melodii vechi de miliarde de ani. Nu stiu cum si de ce s-a terminat cu melodiile dinozaurilor stravechi, dar stiu sigur ca nu dupa doua saptamani, dupa mii de ani, ei tot melodia preferata o repetau. Puteau sa moara de nervi orice alti dinozauri, fiecare o tinea pe a lui si buna.Cirip cirip cirip.http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=MAsMOHKMILU adica vezi tu, melodiile de imperechere ca sunt vechi sau noi, fiecare o tine pe a lui. Harlem sau Gangnam nu e pe limba mea.
Asa e, dar daca asculti ceva vechi, gen Queen, Beatles, Metallica, Black Sabbath, Bob Marley si multi, multi alti nu o sa vina niciun manelist batut de soarta sa iti spuna ce asculti ma melodiia aia ca e vechie de secole. Aia ce asculta lumea pe la radio e muzica comerciala care e facuta pentru bani, e ascultata in prostie 2-3 luni maxim si apoi nu mai stie nimeni de ea.
Balan_Balanvladut_1989 întreabă: