| BlueDark a întrebat:

Am o mica problema, anume sunt de-a dreptul afon. Oribil e putin zis cand incep eu sa cant.Eram la petrecerea de ziua surorii mele, unde toti invitatii au cantat karaoke.Cand am deschis eu gura, toata incaperea a huit de rasete.Chiar si eu.Radeam cu lacrimi.Mi se parea ca a sunat penibil.Toata lumea are voce cat de cat, poate pastra un ritm...Eu nici atunci cand cant "Podul de piatra s-a darmat" nu reusesc.Sunt un pic invidios pe a mea partenera,care atunci cand incepe sa cante zici ca-i soprana.Ea canta de mica,a facut canto in adolescenta si e alta treaba.Ce pot sa fac ca sa "sun" si eu mai bine? Nu de alta, da' cum sa aiba ea voce si eu nu?!

Răspuns Câştigător
| Ruxxxxxxxxx a răspuns:

Exerseasa, prin casa, oricand. Si mai ales nu sta cu gandul „incearca mai mult" deoarece, din observatii facute de propria-mi persoana, atunci cand canti si te straduiesti prea mult iese nasol RAU. Lasa-te dus de val

6 răspunsuri:
| aneliram a răspuns:

Canta mai des.

| BlueDark explică (pentru aneliram):

Am incercat.ana ce devin eu tenor mor vecinii si pisica.

| aneliram a răspuns (pentru BlueDark):

Atunci lectii de canto, sau foloseste netul pentru a invata cate ceva :https://olgasain.wordpress.com/.

| BlueDark explică (pentru aneliram):

Lectii de canto daca fac la varsta asta, eu, barbat...Se uita lumea ciudat la mine.Netul e mai ok

| Andrei02132 a răspuns:

Apuca-te de beatbox, poate asa iesi cumva in evidenta.