Cred că a picat integratul final audio. Prin dif trece tensiunea de alimentare şi dacă mai încerci de multe ori vei reuşii să îl arzi şi pe acesta.
O altă cauză ar fi lipsa traseului de masă dintre sursa de semnal şi ampliful subwoofer-ului.
Dragă prietene, cred că ai pus întrebarea doar ca să te afli în treabă : 1- spune-mi şi mie ce amplif de subwoofer are intrare de microfon
2- microfonul când produce zgomot ( dacă nu este întrerupt traseul de masă, după cum am menţionat ) de obicei este MICROFONIE ( adică intră sistemul în autooscilaţie, dar în domeniul frecvenţelor audio înalte ).
Mai poate scoate acel zgomot dacă microfonul este aşezat lângă un traf de reţea.
1-Eu am o statie legata la pc si din cauza microfonului care era si el legat la pc probabil ca se producea o microfonie.
2-Daca stiam despre ce e vorba nu mai intrebam.
A fost ceva la ghici sa scot microfonul pentru ca pana acum nu am avut nicio problema de acest gen.
@marianboy pai daca stiai despre ce e vorba nu trebuia sa te exprimi asa fata de @Arthur care a dorit sa te informeze, ajute! Nu te'ai exprimat bine. Sfatul lui ti'l recomand si eu, poate pe viitor daca acum spui ca stii despre ce e vorba!
@BebeStrumf Eu nu stiam despre ce e vorba, am descoperit ulterior... Oricum ii multumesc lui Arthur pentru raspuns si nu cred ca l-am jignit in vreun fel.