Ne intrebi pe noi ce atitidine sa ai?
asta trebui sa o dezvloti, daca eu in momentul asta iti spun sa fii rau ceo sa faci? o sa te duci in parc si o sa faci ce, o sa injughii eventual e cineva?
imi cer scuze dar daca o sa asculti pe orice de aici esti ipocrit sau poser, pentru ca vei fii un om cu doua fete.
si iti spun asta pentru ca am respect fata de muzica pe care o asculti.
si haine, gasesti in idm basarab, unirii, si mai gasesti in magazinele de skate. si aste sunt destule.
ideal este s arespecti pe toate lumea, dar asta ar trebui sa faca oricine.nu numai un rapper.
pace!
Pai eu acum daca iti zic te-as face rapper "peste noapte". Deci la atitudine trebuie' sa fii barbat nu tufa. Iti trebuie curaj si care ti-a comentat nu`ti mai ocupa timpu sa-l injuri sau ceva de genu sari pe el si ii dai pe unde apuci da`l in masa. si mai intrebi de haine? pai tu esti in capatu romaniei eu sunt in celalalalt. Ce sa zic ia fa o vizita intr-un mall... imi pare rau ca te-am facut rapper "peste noapte" dar ti-am dat ce ai cerut... bafta!
Ma rapperi nu se imbraca neaparat cu haine largi sa cu de aste a ca stiu ca atunci cand se aude de rapperi se crede ca astya is rai si nu stiu ce da ne imbracam si elegant
Daca ai o atitudine diferita și porți haine largi și lanticuri nu înseamnă ca ești rapper. Chestia asta se simte. O haina nu te face altcineva. Nu incerca sa pari ceea ce nu esti. Daca intr-adevar simți muzica asta îți dai seama singur ce atitudine trebuie sa ai adică totul vine de la sine.
Bafta.
Omule... putin deplasata intrebarea ta, facand referire la atitudine. Adica, acum sa fim seriosi, intr-adevar e o anumita atitudine adoptata de rapperi asa ca mucosii care au raspuns pana acum sa lase "o haine nu te face ca om". Dar totusi u nu trebuie sa intrebi asta, trebuie sa simti pur si simplu, sa vina de la sine. poate doar iti place conceptul de rapper si ti se pare " cool " (probabil limbajul tau de pe strada) dar te`ai gandit ca un manelist poate asculta si rapp si manele? incearca totusi o saptamana de manele poate o sa faci chestii d genu " frate c m`as duce la lautari sa dau cu banii " fara sa iti dai seama
Hiphopbeatz, Marynadelyna
nu am pus intrebarea ca nu as sti, am vrut o parere.
sunt rapper de cam 3 ani.
Dar oricum multumesc pentru raspunsuri
Cauta la mallu din bucuresti si la magazine de accesorii nu purta haine cu dungi bile si nu -ti prinde parul