anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un prieten care canta dar e paralel cu muzica si i am zis de N ori si el zice ca, canta super si nu vrea sa taca ce sa fac?

4 răspunsuri:
| Effy12 a răspuns:

Pai mia vorbeste cu cineva cunoscut un alt prieten sau altcineva si incercati sa ii spuneti amandoi asta poate atunci va intelege ca nu esti tu singurul care crede astahappy.

| YoYoXoXoXD a răspuns:

Poate îi place să cânte. Altă problemă este cea că nu cântă bine. Poţi să îi spui că are tot suportul tău, dar nu trebuie să le arate tuturor cum cântă. Dacă lui îi place, e OK. Nu trebuie toată lumea să îl audă. Cred că acum este supărat din cauză că îi atragi atenţia de multe ori asupra faptului că nu cântă bine.
Poate o să îşi dea seama că nu se pricepe şi va renunţa... Nu mai ai ce să faci thinking, dar fiind prietenul tău ar trebui să îţi asculte părerea şi să se mai gândească la "cariera lui muzicală ".winking

| ~(*.*)....alexutza....(*.*)~ a răspuns:

Pai nu prea ai ce-i face... poate decat sa il inragistrezi si sa ii arati. isi va da seama la un moment dat de cat de penibil e! bafta :*

| Jigoku a răspuns:

Pai trebuie doar sa-l lasi in pace. isi va da singur seama de asta. el in momentul aceste nu te crede deoarece in gandul lui zice ca poate doar vrei sa-i faci rau zicandu-i asta. lasa-l in pace si totul se va rezolva. cand isi va da seama va veni la tine si iti va da dreptate.