| Pctutorial a întrebat:

Ami spuneti si mie un raspuns sincer? Daca fac liceul de muzica ce pot deveni in viata? Dati-mi multe exemple va rog, dar nu bataie de joc. Dau funda la cel mai bun raspuns.

3 răspunsuri:
| Larisz a răspuns:

Si eu ma gandesc la liceul de muzica, dar eu am facut scoala de arte, la sfarsitul celor 3 ani de scoala iti va da o diploma in care scrie ca ai absolvit si cu acea diploma poti deveni ceva in viata.
la scoala. de arte se face teoria muzicii(f. importanta pentru cantareti), coregrafie, si ce alegi tu(canto, chitara, tobe, etc.).
am prietene care sunt la dinu lipatti, liceu de muzica, si care nu fac scoala(mate, romana, etc.) ele doar fac actorie, canto sau ce iti alegi, dar ai grija in clasa a 8-a iti poti alege doar actorie.
si eu vreau la dinu lipatti dar mama mi-a zis ca nu am mari sanse sa ajung ceva in viata cu liceul daca nu au parintii bani. si tu te poti duce la scoala de arte oricand vrei, nu conteaza varsta, dar macar acolo iti da o patalama la mana... poti deveni ceva, ca profesori la canto sunt Viorela Filip si Ozana Barabancea. si in paralel cu scoala de arte faci si scoala sau liceul pe care il vrei.
presupun ca treci clasa a 8-a si te gandesti deja la licee, eu zic sa nu te duci la liceul de muzica, iti trebuie bani mai mult decat talent, eu ma duc la un liceu normal.
acum ramane sa vorbesti si tu cu parintii tai.
succes!

| Diana22L a răspuns:

Buna. pai depinde la ce categorie mergi. ori la muzica ori la actorie. eu vroiam la actorie dar nu stiu cat de mult ma va ajuta asta. credeti ca daca termin actoria la liceu si continui mai departe pot deveni actrita sau mai bine merg la scoala populara de arta si raman la liceul meu care este teoretic? multumesc mult

| bbyu2 a răspuns:

Daca tie iti place ceea ce faci, nu te gandi nicio secunda ca poate nu vei face bani. E adevarat ca nu-ti vei gasi foarte simplu un job, dar daca muncesti si iti doresti sa ajungi ceva, se poate si fara bani(pile). Daca iti place muzica/actoria nu ezita!