| Andraanda a întrebat:

Salut care a fost prima piesa a lui justin bieber? dar a lui rihanna? funda!

Răspuns Câştigător
| Heythere a răspuns:

Salut.pai primul video` cu care a iesit J. B a fost One Time.nu stiu sigur daca asta este prima lui mel. dar primul video` sigurwinkingIar Riahnna a fost pon de replaywinkingSper ca te-am ajutat day dreaming

16 răspunsuri:
| Razvan1807138078340 a răspuns:

Cauta pe youtube JustinBieberVevo si dai pe toate melodiile si melodia care a fost pusa prima pe youtube a fost prima piesa a lu JB

La fel si la Rihanna

| RiRihXd a răspuns:

Justin Bieber-Baby
Rihanna-Pon the replay

| Tasya05 a răspuns:

Buna!
Prima piesa a lui justin bieber a fost,, Set a place at your table '' te asigur... doar sunt cel mai mare fan...ar fii imposibil ca nici eu sa nu stiu laughing

| Adynanana a răspuns:

În 2007, Justin a început să-şi posteze propriile videoclipuri pe YouTube, cântând melodiile lui Usher, Chris Brown, Stevie Wonder, Ne-Yo, etc. Scooter Braun l-a descoperit şi l-a trimis în Atlanta, Georgia unde îl cunoaşte pe cântăreţul R&B Usher. O săptămână mai târziu, Bieber se bucură de privilegiul de a cânta pentru Usher care este interesat de acesta şi îi oferă o audiţie cu Antonio L. A. Reid de la Island Records.
A semnat contractul cu Island records în octombrie 2008.
Justin Timberlake a dorit să colaboreze cu el, dar acesta în cele din urmă a încheiat contractul cu Usher.
Bieber şi mama sa, Pattie Malette, s-au mutat în Atlanta, Georgia, unde locuiesc Braun şi Usher. Justin Bieber a lansat primul sau album intitulat,, My World" in 17 noiembrie 2009.
Piesele sunt următoarele:
One time
Favorite Girl
Down to Earth
Bigger
One Less Lonely Girl
First Dance
Love Me

Primul disc single al interpretei Rihanna, intitulat „Pon de Replay", a fost lansat pe 22 august, 2005, iar la scurt timp a devenit un hit în S. U. A.

| lolipopfree a răspuns:

A lui justin bieber a fost One time
a rihannei a fost Umbrella.
big grin

| AshtraysAndHeartbreaks a răspuns:

Prima piesa a lui justin a fost one time si a rihannei a fost SOS

:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sa vedem, aia doi au scos urmatoarele ca prime melodii:

Justica "Biber" :
- Let me eat my lonely shhit
- Can you tell me how stupid can I be
Astea doua de pe albumul : A burpy voice from a reta' kid

Si Prihanna a scos asa :
- mistar dijei pon da riplei. laughing Si mai are ea o melodie... come in room boi boi si da-mi-o la cap... com in rum boi boi da-mi-o pe la dos laughing. Melodii de pe albumul "After I was beaten properly" laughing

| Ida_Luca_1977 a răspuns:

Prima piesa a lui Justin Bieber a fost:,, One time", iar al Rihannei:,, O *** pe mata", hai ma ca am glumit nu stiu, scuze.

| beatricelbd a răspuns:

A lui justin bieber cred ca baby dar nu sunt sigura nu sunt fan
si a lui rihanna nu stiu dar a avut multe
dar de ce vrei sa stii?

| dyutzadydy a răspuns:

A lui justin bieber a fost one time din albumul My World ...shy a rihannei a fost pon the replay din albumul Music of the Sun. fundita?

| dyutzadydy a răspuns:

A lui justin a fos One Time din albumul My World... iar a rihannei a fost Pon de Replay din albumul Music of the Sun

| PerlaNeagra a răspuns:

Justin Bieber-Baby
Rihanna(feat. Jay-Z)-Umbrella
Funda?

| Bianca_Constantin_1990 a răspuns:

-> Prima melodie a lui Justin Bieber a fost ''Common Denominator'' aparuta in anul 2009.
-> Prima melodie a Rihannei a fost '' Pon de replay '' aparuta in 2005.
-- Sper ca te-am ajutat --

| Lovey a răspuns:

Ce Baby si One time thinking laughing rolling on the floor)) Cica sunteti fani...sunt Beliebera si prima piesa a lui a fost: Common Denominator...Doamne fereste oh go on

| KidOx a răspuns:

Heei, Prima piesa a lui Justin a fost One Time, A lui Rihanna Pon De Replay :d

Întrebări similare