| Decebal a întrebat:

Care este cel mai virtuoz chitarist din lume la momentul de fata? Vreau sa cunosc parerea dvs.

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu s-a stabilit un criteriu clar de masura a virtuozitatii. Fiecare va considera subiectiv in functie de stilul pe care il prefera. Asadar, aceste topuri sunt inutile, ele doar pot indica niste nume mari care merita luate in considerare. Si nu poti face nici macar o lista in care sa nu nedreptatesti pe cineva. Nici nu cred sa fie cineva in tema cu toate stilurile si abordarile de chitara. Cum ai putea sa compari de exemplu Tuck Andress cu Steve Vai? Sau Eric Clapton cu Yngwie Malmsteen? Sau Dave Mustaine cu David Gilmour? Jimi Hendrix cu Al Di Meola? Sunt prea multi care au venit cu propria metoda si cu un stil unic, genial. Si sunt multi chitaristi de care cei mai multi n-au auzit, unii dintre ei pur si simplu socanti.

16 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Mie mi-a placut intotdeauna Jimi Hendrix. Ca artist in viata imi place Carlos Santana.

| JeSa a răspuns:

Nicu Paţoitongue

Abh
| Abh a răspuns:

John Frusciante

| sfo a răspuns:

KIRK HAMMETT (Metallica) is the number ONE, pentru mine...se ştieeeeelaughing

| Majj a răspuns:

Dupa parerea mea, Eric Johnson, Joe Satriani si Dave Mustaine

| Allegria a răspuns:

Santana...

| alexutzu00791 a răspuns:

Mie imi place Gary Moore

| johny_9421 a răspuns:

Carlos Santana, bineinteles...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, cant la chitara si nu am auzit decat de Gary Moore, Carlos Sanatana si cel de la Paramore. Pe toti ii apreciez, fac o treaba minunata :X.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Virtuoz? Pai. sa vedem... Jimmy Page e in viata, deci el este. Tehnici sunt multi... dar Page e unul singur happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tommy Emanuel e cel mai bun...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut pentru mine cel mai mare chitarist din lume va ramane JIMI HENDRIX

| kyton a răspuns:

Cu siguranta Carlos Santana

| nirvanafreak a răspuns:

Dupa parerea mea, e Slash, de la Guns N Roses.

| theguy a răspuns:

Eu sunt pentru Eric Clapton, Mark Knopfler si Carlos Santana.