Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 21 Decembrie 2024 sunt:
Versuri colind de trei luni de când venim
Ce melodii va plac de la: Dua Lipa Lady Gaga si Jennifer Lopez?
Trebuie neapărat sa mergi cu colindul cu verișori?
Știți cumva care sunt versurile piesei Love in Dubai de Maria Andria? https://m.youtube.com/watch?v=RMteHO3nRd8
Salut TPU. Am dat ieri, adică joi comanda de o chitara de pe site- ul flymusic, iar ulterior am fost informat că, coletul va fi pus astăzi vineri la curier. Este vreo șansă să ajungă sâmbătă,...? (mai mult)
Buna TPU, as vrea sa ma sfatuiti cu ceva.Fac canto de cand sunt mica, am participat la numeroase concursuri la care am luat si premii si festivaluri, am fost chiar si la preselectie la X factor si mi-...? (mai mult)
Buna TPU, daca mi- am cumparat bilet de beach please si pe mine ma cheama Dima Nicoleta Alexandra doar ca pe bilet e trecut Dima Alexandra Nicoleta, e vreo problema? Ma gandesc sa nu fie o problema cand...? (mai mult)
Bună! Sunt in cautarea unei melodii destul de vechi. Era in limba engleza iar versurile nu mi le amintesc concret. In videoclip era o fata blonda, unde nu ma insel avea o rochie tip glob disco albastra...? (mai mult)
Buna TPU, am o intrebare: daca pe mine ma cheama Dima Nicoleta Alexandra iar pe biletul de la beach please scrie Dima Alexandra Nicoleta, este vreo problema? Trebuia sa fie scris ca in buletin? Si daca...? (mai mult)
Buna ziua o melodie din 2014 rock ski cv clipul incepu cu o fata pe o plaja la sfarsit se arunca in mare stiti cum se numeste cei care cunost artistii muzica rockare par lung si canta cu o chitara la inceputul...? (mai mult)
Salutare! Am nevoie de ajutor privind melismele/floricelele/trilurile sau tremuratul in voce, pe manele sau populara. Stil Georgiana Lobont de exemplu. as putea sa zic ca le am deja dar nu sunt asa de...? (mai mult)
Aveam eu un site cu top 10 melodii cyberpunk, dar l- a sters autorul. Era un video pe Youtube canta "cuantuum states" si la un moment dat arata un un barbat cu palarie se uita surprins la un monitor CRT...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la : Shakira Katy Perry si Selena Gomez?
Are cineva versurile de la colinda ninge peste manastur de Nelson Mondialu?
Salut TPU este o melodie noua de la Shift -O mana sus se numeste insa nu ii gasesc versurile pe niciun site.Cine poate sa ma ajute sa le gasesc?
Bună seara. Am uitat user și parola spotify. Nici nu mai vreau sa-l folosesc. Ce as putea face ca să nu-mi mai ia banii din cont? Mulțumesc
Buna tuturor. Am nevoie de ajutor cu o melodie veche care era difuzata pe atomic si din cand in cand timp de ceva ani tot am incercat sa o gasesc dar fara succes. Acuma tot ce imi amintesc este ceva din...? (mai mult)
Bună. Ce părere aveți despre Gracie Abrams?
Bună. Ce păreri aveți despre noul album al lui Rosé? Vreau răspunsuri serioase
Există tineri muzicieni români interesati de muzica folk? Ceva recomandări? Mulțumesc
Cine are vocea cea mai frumoasa dintre cantaretele: Lady Gaga Katy Perry Miley Cyrus Dua Lipa Jennifer Lopez Shakira Taylor Swift Britney Spears Beyonce sau Rihanna?
Salutare, am cumpărat recent o chinezărie de subwoofer de 800w amplificat de la IBIZA iar weekend- ul trecut l am folosit la o petrecere. Toată noaptea și a făcut treaba foarte bine, însă pe final...? (mai mult)
Bună ziua! Mă ajutați vă rog frumos să găsesc melodia de pe fundal al acestui videoclip la minutul 29:20 https://youtu.be/nu7W8L6VRWo?si=T_M2KAStJVchvsY4? Vă rog din suflet
Bună ziua, TPU! Aș dori și eu să știu cum se numește melodia de pe fundal al acestui videoclip de la minutul 9:53: https://youtu.be/7_5obVRkPrw?si=k7skrkheM454q_sT Shazam din păcate nu a găsit...? (mai mult)
Cate clase are Mgk666?
Ce melodii va plac de la: Dua Lipa Shakira si Taylor Swift?
Salut! Ce căști over-ear, wireless si de calitate îmi recomandați pentru ascultarea muzicii metal?
Versuri la urmatoarea piesa : "Marius Zgâianu şi Străjerii Bucovinei - Jocul măştilor"
Stie cineva unde gasesc melodia Chopo - finaluri2?
Poate sa imi recomande cineva un artist indie, niche sau alternative? Doar sa nu fie Mitski sau Melanie Martinez
Am făcut un sistem audio dintr- un difuzor de masina și o veche boxa JBL, ce pot folosi pe post de baterie? dar care sa și tina mult și care sa dea în boost la audio, bateria de la JBL nu tine mult...? (mai mult)
Vouă vă place muzica cântată de INNA? Am auzit azi că cică are o avere de 24 milioane euro! Wow, nu am știut că are așa succes!?!
Ascultați uneori și muzică clasică? https://www.youtube.com/watch?v=R_C_qCG77oI
Ce melodii va plac de la: Lady Gaga Taylor Swift si Beyonce?
Ați văzut că Dani Mocanu a făcut melodie despre Rusia?
Îmi spune și mie cineva o trupa din anii 70-80 mai puțin cunoscuta dar cu muzica buna? Poate sa fie muzica rock sau ușoară
Bună! Caut o melodie și Chatgpt nu o găsește, așa ca apelez aici! Nu mai știu cum se numește melodia dar nici artistul El era slăbuț cu părul lung și creț (stil Marius Moga) În video ...? (mai mult)
Mam îndragostit de cineva tata zice ca sunt prea mica versuri?
Melodie versuri m-am îndragostit tata îmi spune ca sunt mica a uitat ca si el a fost ca mine versuri piesa?
Buna as vrea un ajutor Am cumparat acum cateva zile dupa eMAG un sistem audio cu un subwoofer si 2 boxe care au 18w, boxele se aude minunat nu pot spune sunt micute minunate…dar subwoofer ul e destul...? (mai mult)
Bună. Eu sunt cântăreață și acum mi am încărcat un video pe Facebook cu melodia mea. Mi- a venit acum mesaj de la meta ca a fost gasit conținut protejat prin drepturi de autor. Într- adevăr...? (mai mult)
Buna! De ceva timp ma tot gandesc sa imi cumpar o tarabana. M- am tot uitat si sunt intre cele de la VD- Darabuka si K&n Music (bugetul fiind intre 500- 600 de lei). Ce imi recomandati pentru inceput, ...? (mai mult)
Hei,ma puteti ajuta cu negativul pentru melodia Sunt Șic? Am nevoie de negativul acestei piese si nu știu cum sa il gasesc. Ms anticipat!
Ajutati- ma sa gasesc o melodie. Este din anii 1990 pana in 2000, avea videoclip pe MTV, era in top 20. Melodia este un pic latino, apare un gitan, se canta la chitara si in videoclip coboara pe ...? (mai mult)
Cum se numește melodia care începe de la 2:15? https://youtu.be/UIxX-YEPvbw?si=yRP65dStP-HKALt3&t=134
Buna TPU! Am 16 ani si de un an cant la saxofon. Am fost la o cunostinta sa ma invete gamele si notele. Eu am avansat ceva cantand dupa ureche, stiu niste jiene, invartite, marșuri si alte cateva melodii....? (mai mult)
Cine din voi e grunge și ce muzica ii place?
Ce melodii va plac de la: The Weeknd Jason Derulo Pharell Wiliams și Robin Ticke?
Bună, mă puteți ajuta să găsesc o piesă ce am auzit la radio, știu o parte în care zice gen "nu zic nu dar mă gândesc la tine" ceva de genul și o canta un băiat, ms!
Salut asta nu este o întrebare mai mult voiam să întreb că dacă cineva are voce muzicală dar nu știe să facă melodii pot ajuta
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
Corina64 întreabă:
Ioana06i întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.