Doamne cred ca s-a mai spus de mii de ori...omul se diferenţiază prin personalitate nu prin muzică. Şi eu ascult si asta nu mă face nici mai presus, nici mai prejos de ceilalţi.Mno...abia aştept să'i văd pe ăia care o să se chinuie p'aici să explice cât de satanişti suntem. Buhuhu
Eu ascult de mai bine de 30 de ani muzică rock şi nimeni nu mă blamează pentru asta.
Au gust bun! Nu cum canta fratii disney http://www.southparkstudios.com/clips/221270/?searchterm=Tammy+Warner
Metalistii sunt de-ai mei Normal ca am o parere foarte buna, pentru ca si eu ascult rock de foarte mult timp, si ma dispera cei care zic ca rockul = satanism. Daca nu le convine, sa asculte muzica bisericeasca sau manele.
Una foarte buna, avand in vedere ca si eu ascult rock. crede-ma, am fost la Olimpiada Nationala de Fizica si acolo nu sunt decat rockeri si rockerite, dar sunt foarte de gasca, de treaba chiar ai ce sa discuti cu ei, in afara de rock si fizica. *daca mai pui la socoteala si faptul ca baietii arata super cool*
Fiecare cu ce-i place, dar unii ma refer la astia tineri au glume ieftine in ei, unii se cred cei mai inteligenti doar prin faptul ca asculta rock fara sa isi da seama cat de naivi si cat de fraieri sunt. Deci tinerii roackeri n-au caracter, sunt fraieri.
Nici una,
mie personal nu imi place roku la nebunia ascult din cand in cand dar chiar daca mie nu imi place muzica pe care o asculta alti n-am ce le face ei nu vor inceta sa o asculte doar findca nu mi place mie
Cine asculta rock se regaseste probabil prin acele melodii. Fiecare are gustul sau, eu nu ascult rock dar nu privesc gresit acele persoana care asculta, sunt si ei oamnei ca noi si pot fi niste persoane bune.
anonim_4396 întreabă:
Dyingfetus întreabă:
Puxy:X întreabă:
kiko_3973 întreabă: