Cum am spus...fiecare cu gusturile lui. Nu ai tu treaba ca nu ar trebui sa traiesc sau chestii din astea. Nu am venit sa iti cer bani sau alt ceva ca sa zici tu chestiile astea. Alta data abtine-te.
Am dreptul sa-mi spun parerea, atata timp cat nu ti-am facut ceva nu vad care-i problema.
Numai cand am vazut poza de la avatarul tau mi-am dat seama ca nu avem ce discuta.
Sentimentul este reciproc. Doar că la tine aplică faza asta mai multă lume. Tristule.
Vezi-ti de treaba ta. Din moment ce tu ai inceput cu jignirile am dreptul sa ripostez. Vezi-ti de muzica ta si lasa-ma in pace. Taie-te cu lama pe unde vrei si taci. Te salut cu JET.
Esti un JEG de om.
M-ai rănit, să știi.
Artist e cam mult spus
Poate are voce, habar n-am... e de ajuns sa il vad si schimb instantaneu canalul.
Aceeasi parere, dupa moartea lu cioaba si viitoarea moarte a maidanezilor, o sa ramana singura valoare in tara.
Mie mi se pare ca Florin Salam canta mult mai bine decat Andreea Balan si multe alte curve din industria muzicala! Cei mai buni artisit au curajul sa cante life! Andreea Balan doar da din gura, in realitate canta un casetofon! Si aia care canta :'Fat frumos ' si-a ratat viata in industria muzicala! Florin Salam are o voce frumoasa preferat de frantuzi! Dar totusi nu e' genul meu! Eu prefer sa ascult, muzica cu mesaj!
Fiecare cu gusturile lui, macar ti-ai exprimat opinia si nu ai aberat ca altii.
Daca asculti alt fel de muzica ce mai cauti aici daca ai vazut ca e vorba de manele?
Din moment ce ne-ai cerut parerea in legatura cu Florin Salam atunci putem raspunde cu totii, noi ne-am spus parerea si eu mi-o sustin in continuare.
Bun. Daca ai vazut ca e vb. de manele trebuia sa ii lasi pe altii care asculta genul asta de muzica sa isi dea cu parerea.
Mai omule, tu ne-ai cerut parerea noua, tuturor celor de pe TPU, nu ai specificat o anumita categorie de oameni, prin urmare mi-am dat cu parerea pentru ca asa am vrut, sa fiu un utilizator bun si sa raspund la intrebari.
Din moment ce ai postat intrebarea formulata asa cum e, ar fi trebuit sa te astepti la orice fel de raspuns, ori ca-ti convine, ori ca nu.
Si e ceva normal ca cei care sunt fani F.S. sa spuna ca "da, e cel mai bun artist din Romania", daca e asa, de ce p l m ai mai postat intrebarea? N-are logica, e ca si cand l-ai intreba pe un fan Justin Bieber daca e fan Justin Bieber, asta doar pentru a te satisface pe tine si sa te crezi un om cult, ce asculta muzica buna.
Nu are voce de artist de speţă mare, nu are nici tonalitate bună pentru a fi considerat 'unul dintre cei mai buni artişti români'. Avem pe Păunescu, pe Cristian Vasile, pe Dan Spătaru, pe Maria Tănase, pe Fărâmiţă Lambru, pe Anda Călugareanu, pe Tudor Gheorghe plus mulţi mulţi mulţi chiar foarte mulţi alţii.
Salam nu are ce căuta printre cei menţionaţi mai sus sub nici o formă. Salam în schimb a avut succes comercial mult mai mare, fiind printre primii manelişti. Când abia începuseră manelele de speţă nouă să apară, cam prin anii 2000, cei ce au început pe atunci au devenit destul de înstăriţi, Salam fiind unul dintre ei. Şi ca să se înţeleagă de ce zic manele 'de speţă nouă', ascultaţi melodii compuse de Anton Pann pentru manelele originale din secolul 19. Vă recomand melodia 'Lelita Saftita'. Şi ca un adaos, iarăşi nu ar avea ce căuta Salam printre cei mai buni pentru că nu are absolut nimic din flerul unui artist adevărat. Că are succes, indubitabil, dar că ar fi bun ca şi valoare artistică, nicidecum. În zilele de astăzi penibilul şi stupidul se vând, nu lucrurile cu adevărat valoare. Poate el, în mintea sa, se crede acolo sus cu cei mai mari, dar nu îi ajunge nici la bocanc. În câteva decenii nimeni nu va mai ştii despre el dacă nu cânta şi atunci, când în schimb de un Tudor Gheorghe sau un Gică Petrescu se va auzi mereu, sunt nume ce vor dăinui mereu.
Pentru genul de muzică pe care îl promovează, pot spune nu neapărat că este cel mai bun artist, ci doar cel mai versat, care şi-a şi permis să experimenteze, cu niţică inteligenţă şi să ducă mai departe curentul ăsta al manelelor. Dar asta nu înseamnă că îl şi agreez, doar îl recunosc ca şi om versatil şi care se poate mula pe ce vrea publicul.
E unul dintre cei mai prezenti manelisti la petreceri.
Aşa, şi?
Ce-mi pasă mie? Ce legătură are asta cu ce am scris eu?
Pai si eu ce am spus. Tu ai zis ca el se muleaza pe ce vrea publicul si eu am zis ca e cel mai prezent la petrecerile cu staif si de oameni care nu au ce face cu banii.
Exact. Tocmai ăsta-i motivul pentru care nu lipseşte de la petrecerile cu fast, pentru că se poate mula pe ce doreşte publicul.
Nu mă apuc să înjur, că dacă mă apuc să înjur nu mă mai opresc. Am un singur cuvânt de zis:,, MORI!,,
Fa-o tu pentru mine. Sentimentul e reciproc. Sa dea Dumnezeu sa il visezi in fiecare noapte pe Salam cantand-uti de jale.
Hai bă ne laşi?
Se vede dupa cum te porti ca nu ai ce cauta pe lumea asta. Eu ti-am raspuns ca oamenii nu ca animalele cum ai raspuns tu. Tragiati-as o flegma intre ochi.
Te-ai obosit degeaba.
Parerea mea este ca ar trebui rastignit si dupa vreo 2 zile de chinuri, ars ca pe vrajitoare.
Cand il aud fac spume la gura mai ceva ca un caine turbat.
Cred ca esti rasist/a.
Bai... Nu mai atat de rai!
Adica,pentru el care e ceva de genu:`manelele e viata mea`, normal ca Salam, Parizer si astia sunt cei mai buni artisti din tara.
Dar pentru noi care suntem haterii la manele si noi vrem sa dispara de pe fata pamantului for us normal ca sunt naspa manelele si unii am vrea sa credem ca a pus intrebarea asta ca o gluma, dar daca voia sa o puna ca gluma o baga la categoria T/A, dar se pare ca nu glumeste si pentru el chaiar asta e muzica adevarata!
Nu, n-am zis niciodata manelele e viata mea. Cu o noapte inainte de a pune intrebarea asta am fost la un majorat unde s-a ascultat numai Florin Salam. Imi place si mie muzica pe care o canta si nimeni nu are dreptul sa ma judece.
Asa e, scuze cred ca am fost un pic cam rea...
Nici mie nu-mi place atunci cand cineva judeca muzica pe care o ascult eu
Dar sunt impresionata cu cat calm ai raspuns la toate comentariile urate, daca eram in locul tau cineva zicea ceva urat de muzica pe care o ascult eu nu cred ca reactionam cu atata calm! ))))
Reusesc sa imi mentin calmul, dar cand mi-l pierd...Doamne fereste. Prefer sa ii las pe cei care vorbesc degeaba sa vorbeasca asa incontinuu, iar eu sa rad de prostia lor.
Imi place cum gandesti!
LIKE!
După părerea mea e un incult,muzica lui nu îmi inspira absolut nimic bun,doar lătrat aiurea despre bani, mașini, dușmani, femei, valoare și șmecherie.Ce văd uni așa frumos la ele nu știu, în loc să ascultați melodii și artiști de calitate ascultați pe lătrăul de Florin Salam care face bani lătrînd la nunțile interlopilor dacă asta vreți voi să promovați nu aveți decît dar după să nu va mirați de ce suntem un neam de cocalari vai de noi.Eu zic să ne băgăm toți mințile în cap și să terminăm odată cu prostiile sau vi se pare vouă că suntem ce m-ai civilizată țară și putem face ce vrem. Unde credeți că ajungem dacă Florin Salam strînge 5 mil de vizualizări la piesă într-o lună, credeți că devenim m-ai educați eu nu cred ba din contră, credeți că vom cîștiga noi ceva dacă ne uităm la analfabetul de Salam cînd se lăfăie in bani lui, eu nu cred. După părerea mea umilă Sălămior nu merită nici 2% din vizualizările pe care le are, după părerea mea e doar un incult bun de nimic, un anti-talent, mu merită nimic cîntă pentru toate gunoaiele și scursurile lumii pentru 1000 de euro, este un aurolac care nu are ce căuta cu microfonul în mînă.Nu l-am văzut în viața mea pe Salam făcînd dedicați pentru profesori universitari, scriitori, doctori, etc în schimb îi linge în fund pe toți infractori pentru 1000 de euro. După mine e un idiot cu I mare.Nu m-ai ascultați oameni buni toți cretini fără pic de talent, fiți și voi un pic m-ai selectivi că nu trebuie să ascultați toți proști, spuneți-mi și mie ce nivel de cultură are Mr. Parizer ăsta vă zic eu cultura lăudatului cu bani, vă învață numai la prosti boul ăsta, vă scoat ochi cu niște tîrfe care dau din fund și din țîțe și gata va acaparat, bine că nu faceți și o labă la clipurile lui Salam. M-ai bine nu ascult nimic decît să îl ascult pe Salam. Manea = zgomot ca să nu adorm nimic mai mult. Ori ai IQ 54 și vrei să te menți ori ai IQ 108 și vrei să m-ai tai din el astfel nu îmi explic de ce ascultă oameni manele, dacă chiar credeți că o să faceți bani maneliștilor doar pentru că îi ascultați pe ei vă zic în mod sigur că nu, doar deveniți mai proști, de cînd au devenit populare manelele în școli numărul analfabeților funcționali a crecut la 40% este inadmisibil în loc să citească ceva sau să invețe sau orice activitate care să le dezvolte cultura măcar un pic ei îl ascultă pe boul de Salam care nu are ce face de cît să cînte despre lovele, o jigodie de om.Am ajuns trași în jos de o mînă de maneliști care parcă se i-au la întrecere care prostește mai mulți studenți, că de Mihai Eminescu, Ion Creangă, Ioan Slavici sau de I.L. Caragiale nu a vorbit niciunul dar de interlopi toți vorbesc, toți rahați de maneliști se întrec care să îi lingă mai mult în funduleț pe infractori, niște lingăi cu bani maneliști ăștia. Dacă îi întrebi cine a fost Constantin Brîncoveanu habar nu au, în schimb dacă îi întrebi de Cordoneanu sar toți cu dedicați pentru el, ai dracu dacă îi întrebi cine a fost Tudor Vladimirescu se uită la tine ca la felul 14 în schimb toți s-au plimbat cel puțin odată pe stradă cu un Audi pe stradă și stau așa cîte odată și mă întreb cum au tutele astea dreptul să se afirme în societate cînd ei nu au nici 10 clase și cînd te gîndești că potăile astea au drept de vot, cînd ei fac bani din dedicații la mafioți, cîte odată mi-e și scîrbă de poporul în care trăiesc. Am văzut cimpanzei mai deștepți ca Florin Salam dar cu toate astea tot strînge 20 de milioane de vizualizări la un video. Oare aici a ajuns cultura romanescă am ajuns de la Dan Spătaru la Florin Salam am evoluat mult nu-i așa. Te miri de ce a condus PSDul atîția ani pai a condus că lumea a sat să asculte dedicațiile lui Salam în loc să se informeze cu cine votează. Chiar credeam că suntem mai deștepți dar nu suntem. Suntem singura țară din Europa unde unul ca Salam are 47 de milioane de vizionări la o muzică și nu cred că trebuie să ne lăudăm cu asta.Voi ce părere aveți?
PS Scuzați-mă vă rog dacă găsiți greșeli de scriere.
PS2 Știu că poate am exagerat pe alocuri dar chiar și așa 85% din ce am zis e real din punctul meu de vedere
O zi bună
Pentru mine eu violez butonul de replay cu orice muzica dealu florin, daca n-ar exista florin nu stiu ce m-as face. el este cel mai tare manelist dupa globul pamantesc pun pariu 100% ca nimeni nu e mai tare ca el... sa-ti placa manelele ca ce-i care au raspuns si-au facut viata un chin adica cand vine la tine musafiri cand te faci de 35 nu stiu cati ani tu le bagi rock sa asculte? sau sa mai radeti sa mai dansati le bagi rock? normal ca le bagi manele si continua sa-ti placa ca cei care au raspuns cu jignire pentru florin salam sunt niste javre.
Ascultă în continuare F.S. și o să ai surpriza să te depășească maimuțele în inteligență
Toti cei care l-au jignit pe briliantul Romaniei regele manelelor sunt niste prosti, macar de ati asculta rap de calitate, voi al ascultati pe boschetarul de cheloo care se da baiat de cartier si nu-i nimic de capul lui, singurul artist din Romania pe care il iubesc e florin salam el e cel mai tare, eu care ascult cel mai bun pop rap si rock din lume ami plac manelele lui florin caci el e singurul care cant cu o voce foarte buna 100% live, daca ar vrea ar putea canta chiar si pop
crystynutza întreabă:
Liviu6763 întreabă: