| mihaimihai1997 a întrebat:

Ce parere aveti despre Florin Salam? Eu unul cred ca e unul dintre cei mai buni artisti din tara. Voi?

49 răspunsuri:
| awesomeiubarici a răspuns:

Spene-mi ca intrebarea e pusa la misto! laughing

| vali4789 a răspuns:

E cantaret nu artist

| Duucu a răspuns:

E cel mai bun, nici măcar Paul McCartney nu se poate compara cu el.

| NuMaContrazice a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui rastignit si dupa vreo 2 zile de chinuri, ars ca pe vrajitoare.
Cand il aud fac spume la gura mai ceva ca un caine turbat.

| iSwag a răspuns:

Eu ti-as recomanda terapie cu hip-hop 2 saptamani, si-ti va trece happy

| Scarbo a răspuns:

Din tot anul mai bine spus.

| Crucified a răspuns:

Ce ţi-aş da un şpiţ în canalele lacrimogene...

| floryynnel a răspuns:

Aceeasi parere, dupa moartea lu cioaba si viitoarea moarte a maidanezilor, o sa ramana singura valoare in tara.

| Medema a răspuns:

Mie mi se pare ca Florin Salam canta mult mai bine decat Andreea Balan si multe alte curve din industria muzicala! Cei mai buni artisit au curajul sa cante life! Andreea Balan doar da din gura, in realitate canta un casetofon! Si aia care canta :'Fat frumos ' si-a ratat viata in industria muzicala! Florin Salam are o voce frumoasa preferat de frantuzi! Dar totusi nu e' genul meu! Eu prefer sa ascult, muzica cu mesaj!

| KristalPop a răspuns:

Nu are voce de artist de speţă mare, nu are nici tonalitate bună pentru a fi considerat 'unul dintre cei mai buni artişti români'. Avem pe Păunescu, pe Cristian Vasile, pe Dan Spătaru, pe Maria Tănase, pe Fărâmiţă Lambru, pe Anda Călugareanu, pe Tudor Gheorghe plus mulţi mulţi mulţi chiar foarte mulţi alţii.
Salam nu are ce căuta printre cei menţionaţi mai sus sub nici o formă. Salam în schimb a avut succes comercial mult mai mare, fiind printre primii manelişti. Când abia începuseră manelele de speţă nouă să apară, cam prin anii 2000, cei ce au început pe atunci au devenit destul de înstăriţi, Salam fiind unul dintre ei. Şi ca să se înţeleagă de ce zic manele 'de speţă nouă', ascultaţi melodii compuse de Anton Pann pentru manelele originale din secolul 19. Vă recomand melodia 'Lelita Saftita'. Şi ca un adaos, iarăşi nu ar avea ce căuta Salam printre cei mai buni pentru că nu are absolut nimic din flerul unui artist adevărat. Că are succes, indubitabil, dar că ar fi bun ca şi valoare artistică, nicidecum. În zilele de astăzi penibilul şi stupidul se vând, nu lucrurile cu adevărat valoare. Poate el, în mintea sa, se crede acolo sus cu cei mai mari, dar nu îi ajunge nici la bocanc. În câteva decenii nimeni nu va mai ştii despre el dacă nu cânta şi atunci, când în schimb de un Tudor Gheorghe sau un Gică Petrescu se va auzi mereu, sunt nume ce vor dăinui mereu.
Pentru genul de muzică pe care îl promovează, pot spune nu neapărat că este cel mai bun artist, ci doar cel mai versat, care şi-a şi permis să experimenteze, cu niţică inteligenţă şi să ducă mai departe curentul ăsta al manelelor. Dar asta nu înseamnă că îl şi agreez, doar îl recunosc ca şi om versatil şi care se poate mula pe ce vrea publicul.

| CautNume a răspuns:

Sper ca faci misto. Daca nu, nu ar trebui sa mai traiesti, ca o faci degeaba.

| Cupcakestar a răspuns:

Bai... Nu mai atat de rai!laughing
Adica,pentru el care e ceva de genu:`manelele e viata mea`, normal ca Salam, Parizer si astia sunt cei mai buni artisti din tara.
Dar pentru noi care suntem haterii la manele rolling on the floor si noi vrem sa dispara de pe fata pamantului for us normal ca sunt naspa manelele si unii am vrea sa credem ca a pus intrebarea asta ca o gluma, dar daca voia sa o puna ca gluma o baga la categoria T/A, dar se pare ca nu glumeste si pentru el chaiar asta e muzica adevarata!

| BloodMagickNecromance a răspuns:

Încerc să cred că ești un troll.

| Kaℓi a răspuns:

Artist e cam mult spus big grin
Poate are voce, habar n-am... e de ajuns sa il vad si schimb instantaneu canalul.

| 21Ratio a răspuns:

Nu imi place. laughing

| TheAvenger a răspuns:

Nu mă apuc să înjur, că dacă mă apuc să înjur nu mă mai opresc. Am un singur cuvânt de zis:,, MORI!,,

| mihaimihai1997 explică (pentru NuMaContrazice):

Cred ca esti rasist/a.

| mihaimihai1997 explică (pentru iSwag):

Niciodata asa ceva.

| mihaimihai1997 explică (pentru Crucified):

Daca asculti alt fel de muzica ce mai cauti aici daca ai vazut ca e vorba de manele?

| mihaimihai1997 explică (pentru Medema):

Fiecare cu gusturile lui, macar ti-ai exprimat opinia si nu ai aberat ca altii.

| mihaimihai1997 explică (pentru KristalPop):

E unul dintre cei mai prezenti manelisti la petreceri.

| mihaimihai1997 explică (pentru CautNume):

Cum am spus...fiecare cu gusturile lui. Nu ai tu treaba ca nu ar trebui sa traiesc sau chestii din astea. Nu am venit sa iti cer bani sau alt ceva ca sa zici tu chestiile astea. Alta data abtine-te.

| mihaimihai1997 explică (pentru Cupcakestar):

Nu, n-am zis niciodata manelele e viata mea. Cu o noapte inainte de a pune intrebarea asta am fost la un majorat unde s-a ascultat numai Florin Salam. Imi place si mie muzica pe care o canta si nimeni nu are dreptul sa ma judece.

| mihaimihai1997 explică (pentru BloodMagickNecromance):

Numai cand am vazut poza de la avatarul tau mi-am dat seama ca nu avem ce discuta.

| mihaimihai1997 explică (pentru TheAvenger):

Fa-o tu pentru mine. Sentimentul e reciproc. Sa dea Dumnezeu sa il visezi in fiecare noapte pe Salam cantand-uti de jale.

| Dragosdoar a răspuns:

Nu imi place

| Crucified a răspuns (pentru mihaimihai1997):

Hai bă ne laşi?

| KristalPop a răspuns (pentru mihaimihai1997):

Aşa, şi?
Ce-mi pasă mie? Ce legătură are asta cu ce am scris eu?

| NuMaContrazice a răspuns (pentru mihaimihai1997):

Din moment ce ne-ai cerut parerea in legatura cu Florin Salam atunci putem raspunde cu totii, noi ne-am spus parerea si eu mi-o sustin in continuare.

| Wehrmacht a răspuns:

Aolo.fara doza zilnica de salam viata mea nu mai are sens!

Întrebări similare