Mai nou nimeni nu uraste nimic. No hai s-o luam cu inceputul: ritmul ii de cele mai multe ori nu doar praf ci si ciordit, e simpla pana in punctul in care orice idiot poate canta asa ceva, daca te uiti la partituri pariez ca le poti memora in 20 de minute fara cine stie ce efort, versurile is triviale, proaste, fara pic de esenta, nu transmit nimic benefic, promoveaza coruptia, curvia, proxenetismul si hotia punand valorile materiale deasupra oricarui ideal si ultimul dar nu cel din urma motiv: is de ****
Mi e indiferent, oricum asc la petreceri sau ocazional.
Nu știu, nu sunt una din persoanele care urăște acest gen muzical.
Stii vorba aia, la noi "nimeni" nu asculta manele, dar toti se rup pe ele. Jalnic.
Mai ascultam si eu pe la 10 ani, pe atunci era in floare acest gen de diaree. Si desigur ce mai ascultai la tv sau radio, dar peste tot manele. Dar crescand descoperi ca sunt alte genuri si incet incet iti formezi urechea si auzi muzica intr-adevar buna si te gandesti cum naiba puteai asculta asa ceva. Acum ma refer evident la manele. Nu am mai ascultat manele de ani buni dar mai aud in autobuz cate un "jmecheras" care da muzica tare sa se faca si el vazut cred, si in general au doar prostia asta de muzica.