Versurile piesei sunt bune si adevarate. Chiar am sa salvez versurile, cu toate ca nu imi place muzica rap, pentru ca ce ai scris tu acolo chiar merita sa fie auzit de toti acei ipocriti. Daca ai incerca sa rimeze ar fi mai bine, dar e bun si acum. Bravo!
Nu-mi place... toți discutați de aceleași subiecte, deja plictisitoare.Căt despre rimă și ritm... nu le-am găsit, deci nu am ce zice.
Cum am mai zis, asta e un ''prototip'' piesa in intregime, e pe caietu' meu. Cat despre subiect, fiecare are alte idei, poate ca tema e aceeasi, dar sunt ideile mele. Cand nu-mi convine ceva, compun ceva pe tema asta, poate ca suna ciudat, dar asta e modul meu de a ''protesta'' impotriva prostiei.Multumesc ca ti-ai facut timp sa-ti dai cu parerea, numai bine.
Sunt super versurile, ar trebui sa le pui pe youtube, dar sunt curios cum ar suna.
Versurile piesei sunt chiar adevarate dar nu prea rimeaza unele versuri, nu ca as face eu una mai buna dar mai trebuie lucrata.Adica daca ar fi cantata cu voce tare poate ar suna mai bine dar citita pare mai mult un text obisnuit.
Va multumesc foarte mult, ma asteptam la injuraturi, nicidecum la aprecieri, o sa mai lucrez la ea, si o sa rimeze mult mai bine cand o sa termin, am mult mai multe de spus. Asta e doar un ''prototip'' sa spun asa. Am mai multe piese, sper sa iasa ceva frumos.
Asta nu e o piesa rap...nu rimeaza, ia gandeste-te in ce hal ar suna daca ai pune-o pe un instrumental. Unele versuri sunt bune, altele mai putin, incearca sa le faci sa rimeze, si adauga un refren. Bafta!
Man,mi-a placut, bravo TIE!
Eu nu am nevoie de funda, dar cu respect iti spun ca esti talentat si apropo bine faci ca nu te lauzi ca uni fraieri, Good game frate si salutari
Ancuta5678 întreabă: