| Doctorfishadi a întrebat:

Cine asculta folk? Nu am 100 de ani,dar iubesc muzica folk,o cant cu cea mai mare placere si stima,pentru mine va fi intotdeauna nemuritoare! Va arat ceva facut live, fara nici un efect,astept parerile voastre,atat bune, cat si rele:

https://www.youtube.com/watch?v=to8u69VgeMM

4 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Salut! Desi nu ai 100 de ani ( de obicei vorbesc doar cu persoane trecute de varsta asta), am ascultat melodia.
Ai timbrul frumos, insa pare ca te grabesti iar asta strica notele.Ai si scapari de voce pe alocuri.Incearca sa o adaptezi unui ritm mai lent.Parerea mea.

| Doctorfishadi explică (pentru WaterDrop):

Inca nu i-am gasit un ritm cel mai potrivit, asa este, multi o canta in diferite moduri.Am foarte multe de invatat, dar vreau sa evoluez, si imi pare bine ca reusesc, eu cant la chitara de mai putin de 2 ani, si la voce de 2 ani. Fara profesor, invat totul singur happy! Vreau sa iau 2-3 lectii de canto in viitor pentru perfectionare,NIMIC mai mult! Sa stii ca,stabilitatea vocala se dobandeste,iti ia zeci de ani sa poti egaliza tot,si acuratetea auditiva o dobandesti,dar timbrul nu se poate dobandi happy, macar este bine ca am un timbru cat de cat ok,octave suficiente, imi ramane doar sa studiez putina tehnica si sa stapanesc bine anumite lucruri (respiratie...) eu cred ca nimeni niciodata in muzica nu poate ajunge la perfectiune, cat traiesti te perfectionezi, dupa posibilitatile fiecaruia! Daca o sa ajung vreodata la nivelul pe care il vreaueu vocal, as dori sa infiintez un band folk, sau macar un grup happy.

| Deaad a răspuns:

Daca aveai o claitate mai buna si nu greseai unele note, iar daca pe altele le prelungeai, era foarte bine. Fundalul acustic, nu conteaza daca e simplu si e format doar din 2-3-4 acorduri.Simplu si bun, chiar daca e cover si nu e facut de tine.
Dupa ce mai inveti chitara, sau daca deja stii bine, poti sa incepi si tu sa compui.

Conceptul intotdeauna mi-a placut.Folk-ul,la fel, cantece despre natura, cantece traditionale etc.

Nu se poate spune ca ai 100 de ani daca iti place asta.
https://www.youtube.com/......tps?/watch
Mie imi place asta si nu ma consider de 100 de ani, sau "prea vechi, nu sunt la moda cu lumea moderna si cu tehnicile ei de muzica":
Muzica traditionala este foarte importanta pentru o tara! La fel si folclorul!

| Doctorfishadi explică (pentru Deaad):

Am o placa de sunet foarte proasta, nu am folosit absolut nici un efect, inregistrare live in audacity, nici macar softul nu ma ajuta.O sa fac si un cover mai serios.Chitara o stapanesc mult mai bine decat vocea,momentan happy. Este frumoasa muzica,pacat ca din ce in ce mai putini asculta folk, si chiar rock romanesc, care mi se pare foarte frumos, cel pe note, de zbierat putem toti happy. Multumesc frumos pentru apreciere!