Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Yo Yo fii atent si inca odata bun venit in orasul meu daca eu te-am primit bine si tu sa ma primesti
in al tau al tau al tau mereu al tau ….
HaiDe, HaiDe ViNo In Coa
Hai Da pLay Si AsculTa Viata Mea
E viAta Mea ScriSa pe FoaiA
Pe FoaIa Ta Si Pe FoaIa Mea X2
In nici o localitate nu poate sa ma dea la o parte nici sa ma opreasca aveti nevoie de hit-uri va
rog furati-le noi avem nevoie de bani asa ca dati-ne lumea trista cand aude de saracie voi cand
auziti de bani radeti in prostie rudele mele sunt prea bogate pentru... ei nu locuiesc la casa ei in
centru, orasului unde sunt oameni avuti de fel care nu au stat nici o zi in cartier aici la mine
este altfel dupa cum vezi hai vino in Braila sa vezi ca sa ma crezi copilul tau acum se joaca cu
altceva ai grija cum il cresti sa nu scape din mana ta ca daca il vei scapa curand iti vei da seama
ca in mana stanga are bomboana si in dreapta arma.
HaiDe, HaiDe ViNo In Coa
Pe FoaIa Ta Si Pe FoaIa Mea x2
Inca se aude ca hip-hopu nu e promovat dar atunci cum va explicati k e atat de ascultat ca nu avem
vanzari si ca cd-urile raman in rafturi si pustanii care incearca sa cante si procura parfuri isi
baga in vene noi ne bagam in vene hip hop-u nu mai e respect pentru gheorghe dinica si nimeni
altu’ pentru cei de la tv care inca ne promoveaza stilu de a canta si stilu noostru de viata un
? de la you tv si eu de la m respect pentru cei care inca fac ceva pentru sistem, hip-hop-ul inca se
asculta ia intreaba pe cineva de pe strada opreste-l si spune-i cum e viata ta o sa vezi k dezamagit
dar tot incearca sa-si gaseasca refugiul in hip hop-ul de alta data si muzica de azi e ascultata de
pustani inca unii danseaza si altii’s golani.
HaiDe, HaiDe ViNo In Coa
Pe FoaIa Ta Si Pe FoaIa Mea x2
Si inca odata bun venit in orasu meu daca eu te-am primit bine si tu sa ma primesti in al tau, al
tau oras sau al tau cartier al meu e Braila si cred ca ai aflat intr-un fel aici la mine sunt
pustanii care canta bine dar da de aia nu ies in fata ca nu sunt apreciati de tine, simplu pustanii
care? care-i ajuti cu un negativ cu o idee si sa nu ii uiti ca peste toti sunt pustani peste toti
sunt golani peste tot sunt familii sarace in cautare de bani ca e altfel treaba el sta in cort si tu
in vila el vine pe jos de la munca obosit si tu-n masina lasa ca din suflet dar sti cei cel mai rar
sa dai o mana de ajutor crede-ma nu-i in zadar nu-ti trebuie har ca sa dai si tu ceva in dar dar
niciodata sa nu uiti de tine ca-i in zadar.
HaiDe, HaiDe ViNo In Coa
Pe FoaIa Ta Sï Pe FoaIa Mea x2
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.118.138.145) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro