| DjMitZză a întrebat:

Cine ma poate ajuta cu un program? E vorba de VirtualDJ, as vrea sa invat mai multe in afara de mixaj, si ce mai pot face cu el si toate functiile lui, multumesc. happy

Răspuns Câştigător
| Alexander_1900 a răspuns:

Eu il folosesc de 5 ani si nu mai am nevoie de altceva. Bineinteles am consola si platanele conectate la laptop iar programul devine mai interesant. Te poti distra mult cu el si asa, incearca doar sa-ti faci binduri ( setezi anumite butoane de pe tastatura sa faca o comanda printr-o simpla apasare ). Eu folosesc Abelton dar mentionez ca e foarte greu, iar daca vrei sa te apuci de muzica e foarte greu.

Iti recomand VirtualDJ 7. 0. 0 cel mai nou si cel mai updatat, poti folosi pana la 8 deckuri ( = poti pune 8 melodii deodata ) si o multime de efecte, cautal pe trackere romanesti si sigur ai sa-l gasesti.

2 răspunsuri:
| Savy a răspuns:

Virtual DJ e conceput pentru mix. Ca functie suplimentara ai Online Broadcast, desi nu te sfatuiesc pentru ca functionarea e foarte proasta (il folosesc de 6-7 ani doar pentru mix-uri).

| Cipiripi a răspuns:

Il am nu poti face prea multe nu e super bun dar poti crea melodii poti mixa poti canta poti modifica poti multe da nu-mi place ca e demo in rest e ft bun tiar folosi mult are si platane Funda?