Hey, ma bucur ca gasesc pe cineva cu acest talent, poti sa imi trimitisi mie niste versuri intr-un mesaj te rog! Multumsc anticipat!
Doresti in engleza sau romana? Si nu am nimic complet deoarece nu am gasit motivatia sa compun cantece cap coada chiar daca as putea.
As dori in engleza... Am momentan o dorinta de infiintarea unei trupe rock (am un chitarist). Si eu mai compun fragmente si ma gandeam ca as putea sa scot ceva ceva cu ajutorul tau.
Baga in lista idu fr33_4_4ll
Gata
Baga dr_catalin_s Celalat nu mai este valabil.
As avea si eu nevoie de versuri. Sper ca nu e prea tarziu. Si eu vreau sa infiintez o trupa rock, dar nu prea stau bine cu versurile. Am chitarist si tobosar.
Dr_catalin_s Id si vb
Pai nu prea am cum ca si eu tot versuri fac. Eu le fac asa din pasiune nimic bussines. Baga un id sa vb dr_catalin_s
Eu nu compun muzica fac doar versuri din pasiune nu stiu sa cand nu ma pricem sa folosesc vreun instrument si nici urechea muzicala nu e prea grozava
As vrea si eu niste versuri pentru o trupa am un chitarist, solist adica cam 2 membri si vreau niste cantece in romana pune-ma pe messenger ales_mereu
Dr_catalin_s baga id si vb.