| BAd-RoMaNcE a întrebat:

cum pot sa fac un video din ala ca pe youtube, cu o poza sau mai multe si cu melodia in acelasi timp? thanx :*

Răspuns Câştigător
| Victoria a răspuns:

Foloseste Windows Movie Maker. Descarca-l de aici:
http://download.chip.eu/ro/Windows-Movie-Maker-2.0_92499.html

9 răspunsuri:
| Jonsdottir a răspuns:

Cu Movie Makerwinking

| 31957319 a răspuns:

Exact acelasi principiu ca la slide show de pe hi5.
Daca nu ai folosit-o, caut-o la aplicatii.
Acolo iti si da cateva modele, cum ai vrea sa iti apara pozele, sau cum ai vrea sa se miste, si alegi ce melodie vrei, de pe net.

| Catalion a răspuns:

Cu o poza sau mai multe e bun sa folosesti power point si sa incluzi si muzica merge tot cu power point, dar poti sa inregistrezi muzica si cu programul cu care filmezi, cum ar fi cam studio.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am şi eu un program asemănător, numit "proshow", e un program fosrte bun, şi eu am pus clipuri din acelea pe youtube happy
Mult succes

| OnWeed a răspuns:

Pai cu diferite programe precum Movie Maker care e inclus in windows. Sau programe mai profesionale, Sony Vegas si Adobe Premiere.

| Aurelia a răspuns:

Nu cred ca trebuie neaparat sa descarci programul "Windows Movie Maker", ci mai degraba il ai deja in calculator! Incearca Start->All Programs si cauti acolo Windows Movie Maker. Succes!

| ☺Clau☻ a răspuns:

Eu am Picasa si e super oky, poti scrie si pe poza si mai multe chestii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti folosi PICASA eu pe acela il folosesc chiar am pus filmulete s pe youtube dupa parerea mea acela este foarte bun si cu windows movie maker pe care il ai in memoria calculatorului deoarece orice calculator il are

| deealove a răspuns:

Poti cu programul windows movie makertonguetonguehappy