anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Dacă aș pune pe YouTube *vreau să fac "trap"* cum aș putea să mă autopromovez? Sau sa atrag lumea la mine repede? Nu vreau raspunsuri absurde, la subiect. Și pentru cei care spun că e o direcție de muzică proastă, nu vreau de la voi.

Răspuns Câştigător
| Andra9pk a răspuns:

Nu e o muzica proasta, din contra. au inceput pana si cei care faceau reggaeton sa faca trap in spaniola. laughing
A inceput sa fie ascultat trap-ul.dar sa fim sinceri, cel romanesc nu e cine stie ce.
Majoritatea s-au luat dupa stilul lui Killa fonic sau folosesc autotune excesiv... negativele sunt misto dar versurile de multe ori sunt naspa.
Dar, trap-ul nu e rap sa ne intereseze asa de tare mesajul, nu? Conteaza sa prinda la public. e mai greu sa atragi singur lume pe canal. majoritatea cer promo altor youtuberi sau sa fie pusi la story pe insta la altii mai cunoscuti.

| Simpatic a răspuns (pentru Andra9pk):

Uite o ascultatoare care intelege muzica, trap poate sa faca oricine dar muzica nu parerea mea.
Orice afon/na cu antares pare ca are voce, ce te faci cand o sa trebuiasca sa canti live atunci ai pus-o.
Mama ei cantareata Cher ca ea a lansat moda asta cu autotune.
In rest datii tare mai baieti si fete cu trapul, din pacate multi fac versuri putini au ceva de spus.
Cat de curand le dau un diss lu 5gang laughing

| Andra9pk a răspuns (pentru Simpatic):

laughing te sustin cu diss-ul ala, merita laughing

8 răspunsuri:
| Alverto a răspuns:

Și nu am precizat: că nu vreau să mă "afund" in muzica românească, ci vreau in industria engleză

| cosmin1324 a răspuns:

Pai trebuie sa faci continut de calitate si sa te faci cunoscut cu acesta, trimite email-uri unor youtuberi mai celebrii carora poate le place piesa si te promoveaza, foloseste social media, forumuri, prieteni... orice... dar iti trebuie muzica de calitate care sa prinda, altfel e degeaba.

| IonutPetre12 a răspuns:

Te rog sa nu te mai lauzi si tu cu banii, masinile si femeile pe care le ai la 15 ani.O sa plang din nou de ciuda.

| Alverto a răspuns (pentru IonutPetre12):

Nu, chiar nu vreau sa vorbesc despre asta.

| IonutPetre12 a răspuns:

Si sa nu mi...coarda si tu

| Tinolex12 a răspuns:

Plateste o promovare la un youtuber care e cunoscut