Nu pot realiza inca daca esti troll, cretin, sau un agitator amarat.
Vreo 10% din populatia tarii e gata sa te eviscereze daca asculti fie manele originale, fie manele trecute printr-un anevoios proces de electronizare, latinizare si house. Vreo 40% sunt pregatiti sa te injure daca asculti manele originale dar si ei sunt demni de mila,fiind ascultatori de manele din tagma EDM. (electronic dance music )
La unii este,desigur vorba de stare de negare si ipocrizie,fiindu-le frica de ostracizare publica gen : "Hurr,durr,durr,uite cocalaru',asculta manele,bai,tigane, asculta Minim Doi, aia e muzica, infige-mi-ai sulita!"
Ascult multe genuri, insa manele nu.Desi,recunosc,am ascultat.Cand eram mic, trepanat si oaie.
Daca tu asculti manele, bine, asculta tu.Eu nu, chiar nu ascult.Pentru mine este doar un simplu zgomot enervant.
Am zis cumva ca ascult manele?
Ai spus "toti"."Toti" insemni si tu.
Am zis toti si am facut referire la,, acei multi,, care asculta! Eu nu ascult!
Stii, "toti" nu inseamna "multi".Noi n-avem de unde sa ghicim la ce referi tu.
Scuze,am interpretat gresit intrebarea si de asta ai inteles altceva!
Nu pot realiza inca daca esti troll, cretin, sau un agitator amarat.
Vreo 10% din populatia tarii e gata sa te eviscereze daca asculti fie manele originale, fie manele trecute printr-un anevoios proces de electronizare, latinizare si house. Vreo 40% sunt pregatiti sa te injure daca asculti manele originale dar si ei sunt demni de mila,fiind ascultatori de manele din tagma EDM. (electronic dance music )
La unii este,desigur vorba de stare de negare si ipocrizie,fiindu-le frica de ostracizare publica gen : "Hurr,durr,durr, uite cocalaru', asculta manele, bai, tigane, asculta Minim Doi, aia e muzica, infige-mi-ai sulita!"
Ascult multe genuri, insa manele nu.Desi,recunosc,am ascultat.Cand eram mic, trepanat si oaie. scuze ca copiez mi-e lene ca raspund la 50-100 intrebari pe zi
Ce mişto, i-ai cunoscut tu pe toţi, absolut toţi din lumea asta şi îţi permiţi să generalizezi.
Am mai zis şi mă repet, teoria asta care pute a cretinism şi care-şi are rădăcina în manelărism cade, pentru că e neadevărată din start, pentru că e făcută şi zisă ca scuză pentru manelişti că îşi bagă căcat în urechi voit. Dacă eu fac un căcat, să zic că fac mai mulţi (sau toţi, generalizarea e la mama ei acasă) ca să par că de fapt nu numai eu fac căcatul acela, ba chiar mai mulţi, deci nu mai e aşa căcat pentru că îl fac mai mulţi, şi mno, masele de oameni n-au cum să facă căcaturi chiar toate aşa, nu?
Oare de ce ai tu aceasta impresie ca toti asculta manele? Eu de exemplu ascult aproape orice gen muzical. Dar manelele nu sunt incluse in acestea. Cand ascult o fac de nevoie (nunti, etc). No offense, nu critic, nu judec. Bafta!
Pentru ca pe multi i'am auzit spunand eu nu ascult manele si cand ii vedeam pe strada cu telefonul si Salam se auzea in difuzor...ii intrebam:,, nu ascultati manele, atunci ce cauta Salam in telefonul vostru?,, si atunci ramaneau muti!
Pe multi da, posibil. Dar pe toti, imposibil. Daca ne vom cunoaste vreodata vorbim noi mai mult. Te salut!
Putem vorbi si pe mess daca vrei! Bine am zis toti si am facut referire la,, acei multi,, care asculta! Poate am intrerpretat gresit intrebarea si de asta ai inteles altceva!
Da dar trebuia sa zic,, multi,, in loc de,, toti,,
Pentru ca sunt lasi, deaia.Sunt de parere ca daca iti place ceva nu trebuie sa te ascunzi, ci sa iti sustii parerea.Eu nu ascult manele, recunosc, dar nu am nimic cu ele.Adica sunt tot oameni si cei care asculta. Poate altii considera genul meu de muzica preferat, ridicol.Altora poate le place. Faptul ca spunem "ia uite-l si pe ala, ca asculta manele", ne face sa spunem ca suntem perfecti, ca noi avem cele mai bune gusturi, ceea ce este adevarat doar in ochii nostri.Multi spun si fac, pe moment isi sustin parerea, dar cand vad ca numai lor le place, dau inapoi ca racul.Intr-un cuvant : "lasi".
Eu ascult manele,si recunos, pentru ca oriunde merg, la o nunta, la o petrecere, toata lumea asculta si se distreaza f bine pe manele
anonim_4396 întreabă: