anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Deci mie imi place foarte mult muzica.Imi place sa cant dar nu mai am voce buna/placuta. Pana la varsta de 12-13 ani am avut o voce buna,profesorul de muzica mereu ma remarca si ma trimitea la concursuri dar acum mi s-a ingrosat vocea si e groaznica, am 14 ani aproape 15.Cant mai mereu la scoala dar si colegii imi spun sa mai tac ca nu am voce.Pot canta si foarte repede.Nu as vrea sa fiu mare vedeta sa apar la tv dar as vrea sa am o vocea placuta.(nu fumuez)
Am nevoie de ceva sfaturi si oare o sa-mi ramana asa vocea?straight face

1 răspuns:
| PurpleBox192 a răspuns:

Vocea e in schimbare, si eu am patit-o pe la 12-13 ani, dar nu a fost ceva foarte greu. Sfatul meu e ca daca tu chiar crezi ca ai voce, ar trebui sa incepi sa faci canto. Lectiile costa in jur de 20-30 de ron pe ora si sunt conditionate de valoarea profesionala a celui care preda aceste ore.Si depinde, una e sa lucrezi cu un talent ce trebuie slefuit si alta e cu cineva care vrea sa invete sa cante...
Eu, de exemplu, merg de doua ori pe saptamana de 3 ani si chiar vad o schimbare in vocea mea si in modul de a canta.
De asemenea, pentru o voce placuta, fa multe vocalize, consuma oua moi si miere si mai putine sucuri acidulate si seminte.