| pedaladeacceleratie a întrebat:

Salut dragutilor -ce mai salut gay :)) - Ma rog, vreau sa ii intreb ceva pe rockeri si vreau cat mai multe raspunsuri daca se poate. Voi ce fel de rock ascultati? Mai pe intelesul tuturor (inclusiv al meu). D-ala satanist ca sa ii zic asa, de genul http://www.youtube.com/watch?v=MMjc3DyHvt4 (nu stiu cum se numeste subgenul, de-aia ii zic satanist) sau http://www.youtube.com/watch?v=c_RS2cuaNbs? Asta e o parere personala, ca aia care asculta melodii gen prima le cam lipseste o cantitate cat de cat mare de neuroni... Voi ce ziceti?

15 răspunsuri:
| BellsC a răspuns:

Da... mie imi plc ToKiO hOtEl...
Rockul...hm...imi plc dar nu cel ''satanic''

| LostInDreams a răspuns:

Nu sunt cine stie ce rockarita, dar nu sunt nici impotriva, atata timp cat nu exagereaza si hard-rock-ul ala nenorocitlaughing. Ascult piese Green Day, Tokio Hotel(chiar daca toti spun ca sunt satanisti si din astea nu e adevarat, au melodii foarte frumoase, cu mesaje mereu pozitive si de dragoste, libertate etc-mie una imi plac, deci nu te inchinatongue), simple plan-1 sau 2 melodii, paramore cateodata, imi placeau si cinema bizarre cat de cat.Imi place si rock-ul usor gen Avril lavigne, adam lambert(nu prea e rock, dar cam aici se incadreazabig grin). Nu am mai intrat pe link-urile date de tine ca imi merge greu pc-ul, dar cred ca ai inteles cam ce ascultbatting eyelashes

| LostInDreams a răspuns:

Nu sunt cine stie ce rockarita, dar nu sunt nici impotriva, atata timp cat nu exagereaza si hard-rock-ul ala nenorocitlaughing. Ascult piese Green Day, Tokio Hotel(chiar daca toti spun ca sunt satanisti si din astea nu e adevarat, au melodii foarte frumoase, cu mesaje mereu pozitive si de dragoste, libertate etc-mie una imi plac, deci nu te inchinatongue), simple plan-1 sau 2 melodii, paramore cateodata, imi placeau si cinema bizarre cat de cat.Imi place si rock-ul usor gen Avril lavigne, adam lambert(nu prea e rock, dar cam aici se incadreazabig grin). Nu am mai intrat pe link-urile date de tine ca imi merge greu pc-ul, dar cred ca ai inteles cam ce ascultbatting eyelashes. App, cand ai zis "rock satanist" te gandeai si la tokio hotel? Asa din curiozitatetongue

| Pufuleti a răspuns:

Soft rock, hard rock, early heavy metal

Nu cred ca numarul de neuroni variaza in functie de genul de rock pe care il asculti laughing Am zis rock, nu se aplica pentru toate genurile muzicale (daca se pot numi asa manelele)
Oricum, rocku' nu inseamna neaparat zgomot si pletosi nespalati cum cred foarte multi dintre adolescenti.

| liongirl a răspuns:

Bună!happy
Eu ascult de obicei rock alternativ, metal, hard rock... în rest, cred că orice "rock" îmi place, nu prea contează categoria.Atâta timp cât vezi că te regăseşti în rock...ar trebuii să te doară în bască.oh go on
Eu zic că poate mi-o lipsi o cantitate mare de neuroni dacă ascult hard rock, dar nu ştiu sigur.rolling on the floorNici nu mă interesează.laughing
Dacă vrei să asculţi o melodie gen prima, o cam asculţi de plăcere, iar pe a doua...aia e bună la petreceri.love struck
În fine, ce este cel mai important:ascultă ce-ţi place, când vrei, cât vrei, trăieşte-ţi viaţa, căci rock-ul reprezintă putere, curaj şi libertate.happy
Bye!:*

| RealLife a răspuns:

Eu rockul satanist il urasc. ascult rock alternativ, rock (normal gen Guns n' Roses) si imi place doar de Ozzy Osbourne care canta heavy metal.

| AllieGlam a răspuns:

Pai eu sunt huge fan Green day:*
nu stiu exact cum se numeste rockul pe care il ascult eu(eu ii spun rock de calitatelaughing)
si nu, nu cred ca ceilalti au decat cativa neuroni fiindca asculta altceva decat tine, sau decat mine, sau deact oricine...:*
[parerea mea]laughing

| rey a răspuns:

Sal, eu ascult rock vechi gen Ac/Dc, Judas Priest dar mai ascult si Metalica, Motorhead, Kiss nu in ultimul rand IRIS!
Apropo linkurile alea le poti baga undeva ca nu merg.

| ٩(●̮̮̃•̃)۶дnØnłШẲ a răspuns:

Eu ascult rock
da nu satanislaughing
doar unele de la tokio hotel si cinema bizzare.ma rog mai multe
dar pe mine mai mult ma incanta hip`hop`ul:X

| karellen a răspuns:

E mai usor sa-ti raspund ce formatii ascult. genurile si catalogarile nu m-au interesat niciodata.
Pink Floyd
Black Sabbath
Procol Harum
King Crimson
Led Zeppelin
Uriah Heep
Rush
Queen
Rammstein
si lista ar putea continua...
si zic ca nu e nimeni in masura sa judece cati neuroni lipsesc altora doar pentru ca asculta un anume gen de muzica, fie manele, fie simfonica.

| gabylovee13 a răspuns:

Buna.sunt rockaritza si imi place ac/dc, pantera, linkin parca, skillet, Avril Lavigne happy

| AuRevoirSimone a răspuns:

Eu ascult indie si dark wave, post-punk.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alternativ nu-metal clasic... mai putin black metal

| Robi78 a răspuns:

Eu ascult ceva, sa zic light; ceva in genul Bon Jovi, Iris...Fiecare cu gusturile lui.

| AleXa_7424 a răspuns:

Salut. In primul rand, nu cred ca cineva poate estima corect cati neuroni are o persoana sau cati ii lipsesc daca asculta un anumit gen de muzica. Fiecare are dreptul de a alege... din cate stiu eu...
In al doilea rand, iti zic sigur ca majoritatea care asculta acest gen de muzica nu sunt satanisti. Eu, personal, nu cred ca satanismul are vreo legatura cu muzica rock.

Întrebări recente