Mie personal nu imi place rockul cantat in limbi asiatice...mi se pare oribil.
N-am auzit de ei.
Daca vrei o trupa rock japoneza asculta Maximum The Hormone.
Rog seriozitate! Daca nu stiti cine sunt nu va mai obositi cu raspunsuri inteligente.
Habar nu am cine sunt, dar ascult destul de mult FLOW sau Miyavi-sama.
Miyavi ascult si eu! ^_^ dar sa stii ca nici restul trupelor visual kei sunt mai prejos dar am auzit si alte trupe, nu neaparat jrock, cred cu black veil brides parca desi eu nu prea le am cu stilul asta, mi-a placut un clip de la ei :X
Black Veil Brides? wow, sunt parte a BVBArmy, adica sunt fan adevarat BVB si ma bucur ca iti plac, chiar daca vorbim de un singur clip .Imi recomanzi vreo piesa de la Nightmare?
Hmmm...daca vrei iti recomand una, dar dupa cate vad parca mai mult ti se potriveste Girugamesh;)
http://www.youtube.com/watch?v=6NGovFmzuZc
http://www.youtube.com/watch?v=DEg5P7YhTeE
Cu traducere, ca sa ai habar ce zic aia acolo :))
Mersi,o sa incerc Girugamesh daca mi-i recomanzi tu. Mersi pentru link!
Ambele piese sunt foarte bune, multumesc. Daca ai vrea sa imi mai faci cateva recomandari sa stii ca nu m-as supara
Cu placere! Seamana putin trupele dar tu decizi Daca iti place e bine daca nu iti place si asa e bine, mie amandoua imi plac pentru mesajele pe care le transmit
Tocmai ce am zis ca ambele piese sunt foarte bune, chiar imi plac .Am o curiozitate : stii sa vorbesti japoneza?
Cam ce am prins din melodii si anime :-D dar fac ceva cursuri online;;-)
Cursuri online? M-ar interesa si pe mine.Te deranjeaza daca imi dai un link?
De fapt o fata e inscrisa si primeste pe mail cursurile pe urma mi le trimite mie. Link nu pot sa iti dau pentru ca a trecut perioada de inscriere ( si eu l-am ratat ) lasa id-ul tau si iti trimit cursurile daca vrei
Andy_dattebayo@yahoo.com.Mersi mult .
Nu ai pentru ce:-D iti place Death Note?:O (se vede pe avatar) clar avem multe de discutat :-D
Neah,de fapt nici nu sunt sigura daca Death Note este anime sau manga, dar cred ca este manga Este bun?
Incearca-l :-D il gasesti peste tot pe net.
Poate o sa-l incerc, dar dupa ce termin Naruto Shippuden. .Cati ani ai?
15 anisori
Multi inainte! .Si eu la fel.
Mersi. Da-mi add pe mess
Croampa întreabă: