Poate v-ati certat voi pentru ceva de nu o mai vreti... daca toate trei sunteti de acord sa faceti alta trupa eu zic sa nu ii ascundeti adevarul si sa il spuneti indiferent cat va suferi e mai bine sa planga acum decat mai tarziu...nu stiu parerea mea este sa te pui si tu putin in locul ei succes
Pai sa gasiti ceva in comun cu acea fata, sa stati cu ea, sa o intrebati ce este cu ea, chestii dastea.nu cred ca e o solutie sa faceti alta trupa doar voi trei, aceea fata s-ar simti rau si "lasata in urma", cam total neglijata...incercati sa gasiti o solutie sa fiti mai "stranse"
Pai de fapt ea nici nu prea are voce faina ne-a zis si profa noaastra de muz usoara(pian) si a zis ca ea nu are talentul nostru cand ea nu era acolo... ea e destul de increzuta si laudaroasa deeaia nu ne prea place cu ea
Eu zic ca ar trebui sa-i explicati care e treaba si decide-ti impreuna pentru ca si tu te-ai simti naspa daca ti-ar face cineva una ca asta. Intr-un fel poate o sa aveti nevoie de ea. de voce de coregrafie?
Pai... daca cele doua fete sunt pritene cu a patra.nu cred ca ar vrea. Dar oricum aveti grija sa nu o raniti, sa-i spuneti intr-un mod frumos.
Da incercati alta trupa si vedeti ceo sa iasa.Pana una alta uite o melodie pentru coregrafie. O sati placa http://www.fileserve.com/file/gJp5WuV
Dar daca totusi e buna in ceea ce faceti? poate mai buna ca voi? nu ar trebui ascultata? sau nu ar trebui sa va consultati intre voi sa hotarati ca nu conteaza cine e sefa cata vreme ajungeti pe culmile succesului impreuna? daca e altfel nu inseamna ca e rea sau ca trebuie sa va pupe in fund ca s-o acceptati nu? fiindca nici voi nu a-ti faceo.si daca a-ti fi in locul celei excluse? cum v-ati simti?
Dupa cum spui tu ea ar trebui sa fie pata neagra de pe camasa alba! Dar nu e asa, pe bune daca o excludeti va certati cu ea, ceea ce nu e bine! Insa puteti sa-i spuneti intr-un mod frumos adevarul in fata si sa-i explicati ca nu are voce si restul sau sa o faceti sa se simta atat de rau incat sa plece ea si asa nu va fi ranita!
Totusi eu cred ca gresesti mult! I-a gandeste-te ca o sa fie suparata daca o excludeti voi, cum ti-ar fi tie in situatia asta? Pa bune da-i o sansa!
Chiar si asa oricum gresesti, tu pe TPU o sa ne arati partea ta buna si nici odata nu o sa-ti arati defectele, dar daca ea este mai buna decat voi nu la cantat la restul...
of ce mai? Degeaba, fa-ti alta trupa si explica-i ca oricum o s-o raniti! Funda?
Pikaciuuu întreabă: