| justMe29 a întrebat:

Salut, eu am o trupa numita,, bamby girls", dar nu asta e important...suntem 4 fete cu tot cu mine eu cu doua dintre ele ma intele dar noi trei nu ne intelegem cu a 4-a fata... m-am gandit ca am putea sa facem alta trupa si sa fim doar noi 3. voi ce ziceti, ce putem face? mersilove struck

9 răspunsuri:
| DreamingAloud a răspuns:

Poate v-ati certat voi pentru ceva de nu o mai vreti... daca toate trei sunteti de acord sa faceti alta trupa eu zic sa nu ii ascundeti adevarul si sa il spuneti indiferent cat va suferi e mai bine sa planga acum decat mai tarziu...nu stiu parerea mea este sa te pui si tu putin in locul ei succes

| Pisicuța a răspuns:

Pai sa gasiti ceva in comun cu acea fata, sa stati cu ea, sa o intrebati ce este cu ea, chestii dastea.nu cred ca e o solutie sa faceti alta trupa doar voi trei, aceea fata s-ar simti rau si "lasata in urma", cam total neglijata...incercati sa gasiti o solutie sa fiti mai "stranse"

| justMe29 explică:

Pai de fapt ea nici nu prea are voce faina ne-a zis si profa noaastra de muz usoara(pian) si a zis ca ea nu are talentul nostru cand ea nu era acolo... ea e destul de increzuta si laudaroasa deeaia nu ne prea place cu ea

| Maddu a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa-i explicati care e treaba si decide-ti impreuna pentru ca si tu te-ai simti naspa daca ti-ar face cineva una ca asta. Intr-un fel poate o sa aveti nevoie de ea. de voce de coregrafie?

| ♥•ßyencuţa•♥ a răspuns:

Pai... daca cele doua fete sunt pritene cu a patra.nu cred ca ar vrea. Dar oricum aveti grija sa nu o raniti, sa-i spuneti intr-un mod frumos.winking

| Microice a răspuns:

Da incercati alta trupa si vedeti ceo sa iasa.Pana una alta uite o melodie pentru coregrafie. O sati placa http://www.fileserve.com/file/gJp5WuV

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar daca totusi e buna in ceea ce faceti? poate mai buna ca voi? nu ar trebui ascultata? sau nu ar trebui sa va consultati intre voi sa hotarati ca nu conteaza cine e sefa cata vreme ajungeti pe culmile succesului impreuna? daca e altfel nu inseamna ca e rea sau ca trebuie sa va pupe in fund ca s-o acceptati nu? fiindca nici voi nu a-ti faceo.si daca a-ti fi in locul celei excluse? cum v-ati simti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum spui tu ea ar trebui sa fie pata neagra de pe camasa alba! Dar nu e asa, pe bune daca o excludeti va certati cu ea, ceea ce nu e bine! Insa puteti sa-i spuneti intr-un mod frumos adevarul in fata si sa-i explicati ca nu are voce si restul sau sa o faceti sa se simta atat de rau incat sa plece ea si asa nu va fi ranita!

Totusi eu cred ca gresesti mult! I-a gandeste-te ca o sa fie suparata daca o excludeti voi, cum ti-ar fi tie in situatia asta? Pa bune da-i o sansa!

Chiar si asa oricum gresesti, tu pe TPU o sa ne arati partea ta buna si nici odata nu o sa-ti arati defectele, dar daca ea este mai buna decat voi nu la cantat la restul...
of ce mai? Degeaba, fa-ti alta trupa si explica-i ca oricum o s-o raniti! Funda?

| adelina2004 a răspuns:

E simplu, fa-ti alta trupa cat timp a-4-a fata nu afla.