Pai, daca vrei sa ajungi celebru intr-un mod simplu combina-te cu Botezatu.
Daca vrei sa fii cantaret de rock trebuie sa ai o voce UNICA, sa ai o conceptie despre muzica bine definita.
Daca n-ai voce poti sa te apuci de deathcore, death metal, black metal, formatii gen: Bring me the horizon, Burzum, Dimmu Borgir.
Multa bafta.
Nu poţi dragă copile. Ca să cânţi rock mai trebuie să ai şi talent. Dacă zici că nu ai voce, fă şi tu ca toţi "artiştii" români şi mergi pe rahaturi gen house unde ai nevoie doar de un computer care să-ţi modifice vocea. A şi, ar mai trebui să şi arăţi bine ca să atragi publibul incult care ascultă aşa ceva.
Stai linistit, ca sa canti rock nu iti trebuie voce, trebuie sa tipi ca un nebun, unii considera asta muzica dar este doar zgomot. Cu cat tipi mai tare cu atat vei deveni mai celebru.
Stfu Stifler! Ce zgomot auzi tu în piesa asta: http://youtu.be/j1m1l00eaDg? Nu mai generalizaţi băi, dacă nu ştiţi cu ce se mănâncă...
Ei bine, vad ca din randurile astea pe care le-ai scris nu imi lasi alta impresie despre tine decat ca esti un cocalar ce asculta toata ziua rahaturi de "piese" in care se repeta acelasi vers de vreo 20 de ori si niste videoclipuri pline de.......Imi e mila de tine si de tara asta care ridica in slavi toate haimanaturile care nici macar limba engleza nu o cunosc cat de cat, ce sa mai vorbim despre voce, iar adevaratele talente,(gen Narcis Iustin Ianau si multi alii)ajung sa fie celebri in strainatate, pentru ca noi nu stim sa pretuim adevarata valoare a celor care ne-ar putea ridica cat de cat tara.Vad ca tu ai aceleasi conceptii la fel ca strabunica mea. I-am dat sa asculte cateva melodii rock, si parerea ei a fost la fel ca a ta.Nu am spus nimic, deoarece la ea ma astept sa spuna asta, pentru ca este batrana si poate nu a mai auzit muzica din asta si e normal sa spuna ca aia tipa, dar de la tine si toti ceilalti care nu stiu sa aprecieze muzica de calitate, chiar nu ma astept la aceste pareri.Eu zic ca poti mai mult, ca micutul tau creieras poate sa inteleaga aceste lucruri si sa isi revina.
In legatura cu intrebarea lui rusu_5073, eu nu cred ca are nicio sansa sa ajunga cantaret de muzica rock, deoarece acest gen este foarte greu de cantat, si dupa cum spunea nici nu are voce.Eu cred ca ar trebui sa iti gasesti alta pasiune, pentru altceva.Si mie imi place sa cant, chiar daca nu am voce, dar totusi cant, cand sunt singura acasa. Dar, daca vrei, fa catva ore de muzica...Insa fara aceste ore si fara voce pe deasupra, nu cred ca vei putea ajunge celebru.Parerea mea.Nu vreau sa spulber visele nimanui
Nu stiu ce-ai inteles tu din raspunsul meu.Eu nu te-am luat de prost! Pur si simplu mi-am spus parerea, si ti-am spus-o foarte frumos chiar.Cum naiba vrei sa ajungi cantaret(cantaret adevarat, nu ma refer la toti afonii aia care predomina in industria muzicala romaneasca)daca tu n-ai voce? Poate te-am jignit in vreun fel in raspunsul meu, si daca e asa, imi cer scuze.Nu asta a fost intentia mea.Oricum...Nici nu stiu de ce am raspuns la intrebarea asta...
Bai. cu rocku' nu merge daca zici ca n-ai voce. da' daca arati bine apucate frate de dance, house, din astea ca in Romania merge si asa.
Fa si tu ca Adi Sana. ce crezi ca ala are voce?
Daca nu vrei sa faci o scoala de muzica si nici nu ai voce nu ai nici o sansa si imi pare rau pentru tine sincer
Fartioare.Trebuie sa faci scoli peste scoli si trebuie sa stii sa canti la cel putin un instrument.Iti dau un sfat.Caut-o pe Alexandra Stan si formati o trupa.Cred ca va potriviti.Si pentru cei care injura si vorbesc rockul de rau, le amintesc ca majoritatea legendelor au cantat rock sau pop.