Buna.Eu de la 10 ani ascult numai rap.De ce? Ma simt bine,sunt fericita ca mai exista persoane care gandesc ca mine, persoane care imi descriu starea, care ma fac sa zambesc cand sunt trista si in primul randersoane care chisr cauta adevarul, care urasc politica, politia.Prin rap ei practic se exteriorizeaza Depinde de rapper.Eu iti pot zice doar de raperii mei preferati, nu de toti.Exragonu Aka 47-Isi descrie practic viata si incearca sa ne aproapie si pe noi de credinta si bunatate asa cum Cedry2k l a apropiat pe el(daca stii povestea cu ei 2 si drogurile,specii, etc intelegi.)Raperi incearca sa deschida mintile oamenilor, sunt niste baieti care au reusit sa nu se lase manipulati de Mass Media. Uite un vers care cam descrie ce vor raperi sa faca :,, Vreau sa schimb societatea idioata Dar societatea refuza sa se lase educata''. Rapul nu e muzica, e arta.E adevar si povestea unor oameni care au trecut prin multe.
Da asa e de exempu http://www.youtube.com/watch?v=sSh_Oc78A4o&list=PL558064901A9B4D6D
nu stiu de alti dar pe mine ma face sa ma simt cool adica si la moda si nu numai este still mafiot ce le place baietilor parearea mea este ca ma mai face nu stiu pur si simplu fericit funda
IrisMisaki21 întreabă: