Bad Romance dar sa nu dansezi singura. Fa-ti mai bine o grupa de fete si fa o coregrafie intresantaBafta
P. S:Ai grija sa nu sochezi prin tinuta
Eu as alege bad romance e mult mai misto piesa si poti face o coregrafie destul de misto mai ales daca ai mai avea cu cine sa dansezi inca vreo 5-6 sau mai precis 3 fete 3 baieti dar si aia din analia e frumoasa insa nu prea e melodie de cls a 4-a pentru ca la ce coregrafie m-am gandit eu ar fi mult prea sexy
Melodia care iti place mai mult.Eu as zice sa canti melodia de la inceputul filmului cealalta fata a Analiei.
Cred ca e mai bine pe Lady GaGa-Telephone, dar si aia cu Bad Romance e mai frumoasa.Aia de la Analia e prea...nu stiu cum sa zic.nu e potrivit pentru varsta ta.Adica eu mi-as fi imaginat pe cineva de cls aVII-a sau aVIII-a dansang pe ea.
Eu zic sa alegi melodia TELEPHONE de la Lady GaGa.In primul rand este o melodie dance, care se poate dansa foarte bine, si, in al doilea rand este SUPERBA.
La cealalta fata a analiei ar trebui sa ai niste miscari foarte sexy, bad romance este interesanta, dar eu as alege telephone.
In primul rand la sf clasei nu se cheama banchet ci doer in clasa a 8-a dar telephone e mai buna daca vreti sa dansati puteti sa luati miscari chiar din videoclip bye
Io cred ca e mai en sa dasezi pe michael jacasaon dar si ladi gaga pe telephone
Andreeutza esti pe clasa a 4-si asa scrii ca aia de clasa 1! in loc sa dansezi mai bine invata sa scrii corect!
mODIN întreabă:
Ancuta5678 întreabă: