Party monstru? La ce **** mea sa iti trebuiasca manele si populara daca dai 'party monstru'? Hai frate, lasa prostiile. Cauta pe youtube muzica buna nu cacaturile astea gen, ala ras intr-o parte . Skrillex oare? Ah. da, chiar el. Jalnic ba, lasa-te.
Te-ai gandit mai asta cu *** mare ca nu toti asculta dubstep? DIn moment ce am cerut manele ce dracu va gasiti sa va bagati aiurea in seama?
Bă copile. Citește încă o dată ce am scris: Hai frate, lasa prostiile. Cauta pe youtube muzica buna nu cacaturile astea gen, ala ras intr-o parte smug. Skrillex oare? Ah. da, chiar el. Mă fraiere, am zis să nu cauți câcaturile alea gen Skrillex. Greu e de citit, greu.
In rasa mumeti, crezi ca doar eu sunt acolo? Daca unu cere o manea ce ii spun, sti frate e un boschet pe TPU, nu vrei sa iti pun un dubstep? Tu faci chefuri doar cu 2 pletosi care dau din cap si se imping?
Da frate, e mult mai calumea decât o gașcă de țâgani bețivi care dau din șunci pe Guță. Lasă mă filozofiile că prost ești oricum, și dacă mai adaugi căcaturile alea ești și mai și. Am terminat aici.
K9pInKuTzZaThA întreabă:
Miss Maddy întreabă:
PufuletheleThau întreabă: